Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kamp for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

søndag, 9. februar

 
Serie A
20:00
20:45
F.C. Internazionale Milano
-
A.C. Milan
F.C. Internazionale Milano
-
A.C. Milan
Slut
(
6
)
Anbefal Event
STEM
F.C. Internazionale Milano F.C. Internazionale Milano vinder93%
A.C. Milan A.C. Milan vinder0%
uafgjort7%
Afstemning er slut
Info

F.C. Internazionale Milano tager søndag aften imod A.C. Milan på San Siro i Milano, når de to hold mødes i Derby della Madonnina i 23. runde af den italienske Serie A.

Med 51 point er Inter med helt fremme på 2. pladsen i Serie A, hele 19 point foran lokalrivalerne fra A.C. Milan på 9. pladsen. Christian Eriksen og hans hold har dog næppe råd til at hvile i dagens opgør, hvis man skal forsætte med at sætte press på Juventus der topper Serie A med 54 point før weekendens kampe. Der er dog næppe nogen tvivl om, at Simon Kjær og resten af Milan mandskabet vil gøre hvad de kan for at stikke en kæp i hjulet på Inters drømme om et italiensk mesterskab.

Kommentatorer: Martin Gottschalk Aksglæde og Kasper Lorentzen.

Vises På
Kommende kampe for F.C. Internazionale Milano
Der er ingen fastlagte kampe for F.C. Internazionale Milano
Kommende kampe for A.C. Milan
Der er ingen fastlagte kampe for A.C. Milan
⏰ Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️