Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Overblik over foråret i NordicBet Ligaen
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

søndag, 16. februar

3F Superliga
17:00
18:00
OB
-
Brøndby IF
OB
-
Brøndby IF
Slut
(
8
)
Anbefal Event
STEM
OB OB vinder29%
Brøndby IF Brøndby IF vinder64%
uafgjort7%
Afstemning er slut
Info

Søndagens program i 3F Superligaen slutter i Odense, når OB hjemme på Nature Energy Park tager imod Brøndby IF i 21. runde.

Der har været godt gang i den i vinterpausen i OB, hvor Jakob Michelse har haft stor udskiftning i truppen. Ind er hentet spillere som Mart Lieder fra SønderjyskE og Kasper Larsen fra IFK Norrköping, mens man har sagt farvel til spillere som Mathias Greve, Bashkim Kadrii og Anders K. Jacobsen i jagten på placering i top seks og dermed mesterskabsspillet. OB har før forårets kampe blot et enkelt point op til AaB på 6. pladsen.

Mens OB har haft godt gang i både afgange og tilgange, har Brøndby IF ikke forstærket truppen i vinterpausen, men har derimod sagt farvel til flere profiler. Holdet på den øjeblikkelige 4. plads har sagt farvel til spillere som Hany Mukhtar, Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Johan Larsson, mens Carsten V. Jensen har måtte sætte en stopper for nye spillere, takket være en yderst stram økonomi på Vestegnen. Brøndby satser dog forsat på en placering i top tre når sæsonen er slut.

OB har blot vundet to af de seneste ti opgør mellem de to klubber. Det første møde i denne sæson endte med en 3-2 sejr til Brøndby på Brøndby Stadion tilbage i juli, mens OB skal tilbage til marts 2019 for at finde deres seneste sejr, da man sikrede sig en 2-0 sejr på Nature Energy Park.

Kommentatorer: Carsten Werge & Per Frimann.

Gør din kalender klar til EURO2020 med vores kalender...

Vises På
Kommende kampe for OB
søndag, 7. juni
 
 
Klik for mere info
3F Superliga
3F Superliga
16:00
17:00
OB
-
Esbjerg fB
EuroSport 2
(
5
)
Kommende kampe for Brøndby IF
søndag, 7. juni
 
 
Klik for mere info
3F Superliga
3F Superliga
15:30
17:00
AC Horsens
-
Brøndby IF
TV3+Viaplay
(
5
)
⏰ Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️