Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Med livebetting kan du oddse fra sofaen

Der var engang. Sådan er der mange eventyr, der begynder. Der var også engang, hvor fodboldglade spilentusiaster skulle helt ned i den lokale kiosk, hver gang de ville spille på en sportsbegivenhed. Sådan var det for eksempel, da Danmark vandt EM i fodbold i 1992. Hvis du dengang ville sætte 100 kroner på, at Danmark ville gå hele vejen, skulle du først ned omkring den lokale bookmaker, før du kunne oddse.

I dag er historien en helt anden. Langt de fleste bookmakere har indført livebetting, som giver dig mulighed for at sætte penge på sportsbegivenheder, efter de er startet. Samtidig har bookmakerne udviklet brugervenlige versioner af deres hjemmesider, så du både kan oddse fra din smartphone, din tablet og din bærbare computer, mens fodboldkampen eller tennismatchen ruller over skærmen, eller mens du står på stadion. Enkelte bookmakere har sågar udviklet applikationer, som gør det endnu nemmere for dig at jagte de helt store gevinster, når du er på farten.

Brug livebetting hjemme og på farten
Når du livebetter, kan du udnytte de mavefornemmelser, de fleste sportsentusiaster får, når de ser sport i fjernsynet eller i virkeligheden. De fleste kender fornemmelsen af, at der er optræk til en scoring i en fodboldkamp. Eller måske har du lagt mærke til, at det ene hold får langt flere hjørnespark end modstanderholdet. Med livebetting kan du forvandle dine mavefornemmelser til rede penge, og det er kun de færreste, der har råd til at afslå det tilbud.

Det er klart, at træerne ikke vokser helt ind i himlen. Når du livebetter, vil du hurtigt lægge mærke til, at bookmakerne har indlagt forsinkelser på dine spil. Lad os sige, at det ene hold i en fodboldkamp bliver tildelt et straffespark fem minutter før halvleg. I den situation vil de fleste opportunister skynde sig at sætte penge på, at det hold, der har fået et straffespark, vil være foran ved pausen. Men den går ikke. Bookmakerne vil i den situation fryse alle væddemål, så du først kan placere nye væddemål, når straffesparket er taget. Det giver måske ikke mening, hvis vi tager begrebet ’livebetting’ bogstaveligt, men det er ikke desto mindre en praksis, alle bookmakere følger.

Livebetting foran computeren
De fleste bookmakere har mobilvenlige hjemmesider, så du let og elegant kan placere væddemål på farten. En anden mulighed er, at du sætter dig med din bærbare computer i sofaen foran fjernsynet. På en bærbar computer kan du typisk få et langt bedre overblik, især hvis du spiller hos flere bookmakere ad gangen. Det er de færreste, der har tålmodighed til at holde øje med resultater og oddsudviklinger i alle de sportsbegivenheder, du spiller på, hvis det hele skal klares fra en iPhone og på samme tid. 

- Se listen over de bedste bookmakere til odds på mobilen.

Selvom du er nødt til at leve med forsinkelser, når du livebetter, kan livebetting stadig være en rigtig god forretning for dig. Især hvis du har næse for at forudse, hvad der sker i løbet af en given sportsbegivenhed. Dine gevinster bliver typisk indsat på din konto med det samme, så du kan nå at forvandle dem til endnu flere kontanter, næste gang din intuition giver dig et godt tip. Du kan selvfølgelig også vælge at vækste dine gevinster igennem andre væddemål hos den bookmaker, du spiller hos.


Dette indlæg er skrevet af BonusBet.dk - en af samarbejdspartnerne for Sofabold.dk. Vi har ingen økonomisk interesse i dette indlæg, ligesom vi ikke har modtaget nogen form for kompensation for at bringe dette indlæg.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️