Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Regnskabetstime i ligaerne

Efterhånden som herreligaen nærmer sig finalerne, kan man begynde at gøre op om sæsonen har været en succes eller fiasko. En række klubber kan allerede gøre regnskabet op. Jeg vil ikke at diskutere for hvem sæsonen har været succes eller fiasko, men mere baggrunden for det. Der er masser af medier der vil råbe og skrige (særligt af de, der har underpræsteret), men få af disse vil gå i dybden med baggrunden.

I det netop overståede slutspil, var kontrasten mellem Mors-Thy og de øvrige klar som glas. Mors-Thy Håndbold kæmpede som et hold. Deres spil og formkurve toppede på det helt rigtige tidspunkt. De har et ungt hold, der har kunnet ride på en bølge af succes, mens de øvrige hold har virket slidte både mentalt og fysisk. Samtidigt har særligt de rutinerede spillere underpræsteret.

Forskellen mener jeg grundlæggende er, at de øvrige hold har skullet præstere godt i flere turneringer, mens MTH i lang tid kun har haft fokus på ligaen, hvilket har betydet, at de har kunne spillet hurtigere, mere offensivt og presse de andre hold fysisk. De øvrige holds udvikling er nærmest gået i modsatte retning. Spillet er blevet langsommere, kontraspillet er gået i stå og antallet af fejl er steget.

Årsagen skal findes i økonomien
De seneste år, har de fleste af ligaklubberne måttet skære ned i lønbudgetterne. Det betyder at trupperne er blevet smallere, så der er blevet trukket store ressourcer på få nøglespillere. Når en klub som KIF Kolding København, som en af de mest ambitiøse i Danmark, må kalde en fra “old boys holdet” ind i truppen, så siger det noget om bredden. Der er ikke budgetter til, at have et reservehold gående i stand-by.

Alt ros skal gå Mors-Thy, som har spillet godt, har haft en dygtig træner, som har udnyttet ressourcerne perfekt og har været taktisk meget dygtig. Det er rigtigt godt, at have en overraskelse i turneringen. Desværre mener jeg, at baggrunden tegner et trist billede af dansk håndbold. Topklubberne har ikke økonomi til, at misse finaler og europæisk deltagelse flere år i træk. Man bliver nødt til, at kikke på turnering strukturen, som skal tilpasses den økonomiske virkelighed for liga klubberne. Ellers vil det hurtigt gå galt for professionel håndbold i Danmark og vi ville skulle acceptere, Danmark ikke længere er at finde blandt de bedste håndboldnationer. Hverken på landsholds- eller på klubniveau.

AG København gjorde det tydeligt, hvad der skal til for, at have et hold, der er i top 4 på europæisk niveau, samtidigt med at man er i toppen i Danmark hen over flere sæsoner. Men realtiteten er, at ligenu er de økonomiske forudsætninger ikke til stede i Danmark for, at sådanne hold kan eksistere. Jeg er overbevist om, at det kan skabes over tid og at en klub som BSV er på rette vej. Men skal man lave et hold, der kan være fast guld/sølv vinder i Danmark og samtidig konsekvent blandt de sidste 4-8 hold i champions league, så er der ikke meget plads til svipsere som sæsonen 2012/2013 har været for BSV. Jeg håber, at BSV er tilbage på sporet til næste sæson. Både for deres egen skyld men i særdeleshed på vegne af dansk herrehåndbold som en helhed.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️