Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kampe/events for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Anmeldelse af: Tom Kristensen - Videre

Bogen om Danmarks bedste racerkører gennem tiden, Tom Kristensen, er blevet til i et samarbejde mellem sportsjournalist Dan Philipsen og hovedpersonen selv. Og det samarbejde er blevet ganske vellykket, for Tom Kristensen – Videre er ganske enkelt en af årets bedste sportsbøger.

Det er en selvbiografi, fortalt til Dan Philipsen, der hist og her kommer med faktuelle input til historien. Og det er en interessant historie som Tom Kristensen disker op med. Han er hudløst ærlig, og giver meget af sig selv, sin familie og sin omgangskreds. Der er noget han vil fortælle og det bliver gjort brandgodt.

Tom Kristensen vandt Le Mans ni gange i sin imponerende karriere, der derudover også talte et VM samt en række andre sejre. Alle sejrene bliver gengivet, men det gør nederlagene også. Og der var også en række nederlag i den fornemme karriere. Det er beskrevet så godt så man sidder med pulsen oppe, når Tom Kristensen fortæller om følelserne i forbindelse med for eksempel sejren i Le Mans i 2013, der kom ovenpå det tragiske dødsfald af racerkøreren Allan Simonsen, der omkom efter et uheld tidligt i løbet. Det var samtidigt kort efter Tom Kristensens egen fars bortgang og begge dele fylder behørigt i bogen. Generelt fortæller bogen meget om døden. Det er ikke overraskende for motorsport er en balancegang med døden. Men fortællingerne om de to store dødsfald der prægede Kristensens karriere som aktiv sportsmand bliver ikke overdramatiserede, men fortalt, brugt og forklaret på en smuk måde.   

Hvad Philipsen og Kristensen i samarbejde gør så godt, er samtidigt at hele bogen er vedkommende. Der er blevet plads til anekdoterne om livet som ung knægt på de nordjyske go cart-baner og om mødet med Hanne, den store kærlighed, men det bliver ikke trættende for de falder i flashbacks i fortællingen om Kristensens karriere. Det er smart, for det gør bogen levende og interessant for folk, der er mere interesserede i motorsport end i ungdommens vovemod og kærlighed.

Bogen tegner et portræt af det Kristensen gerne ønsker at være. En sympatisk, karrierefokuseret mand med et stort drive og en stor kærlighed til sporten, sin familie og ikke mindst til Hobro. Den smukke by ved Mariagerfjord fylder meget i bogen, og det er tydeligt at Tom Kristensen er en mand fra Hobro. Det overskygger dog på ingen måde hovedpersonens spændende liv som en af verdens bedste på sit felt.

Undertegnede vidste ikke meget om Le Mans inden jeg læste Tom Kristensen - Videre. Men jeg føler at jeg nu ved alt om det løb og om forskellen på 24 timers løbet i Nordfrankrig og 12 timers løbet i Florida. Jeg ved meget om Audi og jeg ved meget om Tom Kristensen. Alle kan læse bogen og alle kan få noget ud af den. For det er en meget spændende historie, der bliver fortalt her.  

Tom Kristensen - Videre er  skrevet af Tom Kristensen i samarbejde med Dan Philipsen. Den er udgivet på Politikens forlag d. 30/5/2017. 

 

⏰ Næste
mackabler.dk
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️