Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Få 3F Superligaen 2021/2022 i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Anmeldelse: Superligaen i 25 år

Tilbage i 1991 fik landets bedste række nyt navn, da man skiftede fra 1. Division til Superligaen. Dette bliver nu fejret med en ny bog om de første 25 år med Superligaen, i et lækkert værk, hvor en lang række fans, mediefolk og tidligere fodboldspillere er kommet med deres bidrag til historien om Superligaen.

Lad det være sagt med det samme. Jeg er ret begejstret for “Superligaen i 25 år”. Allerede når man tager bogen i hånden for første gang, får man indtrykket af, at der virkelig er gået op i dette værk. Illustreret med billeder af Superligaens hoffotograf Per Kjærby, får man allerede efter den første gennembladning lyst til at begrave sig i bogens historier, som starter ud med fortællingen om hvordan Superligaen blev til.

Der hvor bogen dog for alvor giver glæde, er gennemgangen af klubberne, der har været en del af Superligaen. Alle klubber, lige fra Hvidovre og AB til AaB, Brøndby IF og F.C. København har fået et afsnit, hvor folk med tilknytning til klubben har fået plads til at komme med anekdoter og fortællinger om “deres” klub, samt hvorfor kærligheden lige netop har ramt dem. Her er alt fra fortællingen om hvordan Maciej Wasyniuk endte som målmandstræner i AGF, til Jonas Schwartz - nu kommentator hos TV3 SPORT - oplevelser som nyoprykker med Hvidovre IF i Superligaen og deres første møde med Superligaen.

Alletiders Superligahold
Alletiders Superligahold - valgt af bidragsyderne til "Superligaen i 25 år"
Tegning af: Allan Buch

Med forskellige forfattere, får man som læser, et lille indblik i skribentens kærlighed til lige netop deres klub, tydeligvis skrevet med passion. Klubafsnittene er afvekslende og nemme at overskue. Har man ti minutter kan man tage bogen op og bruge på at fordybe sig lidt om en enkelt klub, eller tage bogen med hen i sofaen og fordybe sig i de gode historier, der bliver ved med at dukke op.

Der er også fundet plads til en hyldest af de helt store i Superligaen. Her giver Morten Crone Sejrsbøl, sportschef på BT, via interviews et indblik i nogle af de største, målt på mål, danske angribere i superligaens historie, mens Søren Sorgenfri, redaktør på tribunen.com, har kikket på de spillere som har optrådt flest gange i ligaen.

“Superligaen i 25 år” er netop hvad den siger den er, en gennemgang af alt det vi elsker ved den. Klubberne, legenderne - der også vil blive husket om 25 år, samt en flot gennemgang af historier, der har påvirket ligaen. 

At man så bliver lidt ekstra forkælet bagerst i bogen med en statistisk gennemgang af ligaen, med samtlige stillinger i alle sæsoner, all time stillingen, samt en masse nørderi, leveret af danskfodbold.com er en ekstra bonus, som vil blive et opslagsværk i fremtiden her i husstanden.

Følger man blot Superligaen perifert, er dette bogen man må ha’ stående på hylden, samt glæde en fodboldfan med, som den perfekte gave. 

Superligaen i 25 Ã¥r "Superligaen i 25 år" er udgivet af Turbine Forlaget i samarbejde med Alka Forsikring. Bogen udkommer den 23. november 2016.

Pris 299,95 kr.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️