Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Fuldt overblik over EURO 2020 kampe
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Ugens fem anbefalinger (Uge 43 - 2016)

Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge åbner NBA sæsonen, når de forsvarende mestre fra Cleveland Cavaliers tager imod New York Knicks hjemme i Ohio. Onsdag er der både opgør i kvindernes bedste håndboldrække, samt et spændende pokal opgør mellem Frem og Brøndby IF. Lørdag er der så danskeropgør i den engelske Premier League, når Christian Eriksen tager imod Kasper Schmeichel i London. Søndag tager FC Midtjylland imod F.C. København, når de to seneste danske mestre mødes i en duel på den jyske hede.

Tirsdag d. 25/10 kl. 02:00 Cleveland Cavaliers - New York Knicks (Basketball - TV2/SPORT)
NBA sæsonen åbner - forhåbentlig - med et brag, når de forsvarende mestre fra Cleveland Cavaliers, tager imod New York Knicks hjemme i Cleavland, Ohio. Ventetiden er dermed ovre for de tusendvis af NBA fans, der har ventet på basketball fra verdens absolut bedste liga.

Onsdag d. 26/10 kl. 18:30 Team Esbjerg - København Håndbold (K) (Håndbold - TV2/SPORT)
Rækkens nummer fire tager imod nummer fem, når Team Esbjerg tager imod København Håndbold. Team Esbjerg kæmper foruden ligaen også med i kvindernes Champions League, mens københavnerne gør alt for at komme med i dette års slutspil. Kan københavnerne hente vigtige point i kampen, eller er Champions League mandskabet en for stor mundfuld - vi bliver meget klogere onsdag aften.

Onsdag d. 26/10 kl. 20:15 BK Frem - Brøndby IF (Fodbold - TV3+)
Frem var senest i landets bedste række i sæsonen 2003/2004. Siden har holdet været nede og vende i københavnerserien efter en konkurs i 2010. Valby klubben har nu kæmpet sig op i 2. Division, hvor man indtager en 5. plads efter 12 runder. Der skal dermed mere end en mandfolke indsats til at komme forbi Brøndby IF, der er på andenpladsen i Alka Superligaen. Der er dog før sket større overraskelser i DBU Pokalen.

Lørdag d. 29/10 kl. 16:00 Tottenham Hotspur F.C. - Leicester City (Fodbold - 6'eren)
Christian Eriksen og Tottenham tager lørdag eftermiddag imod Kasper Schmeichel og Leicester City, når de to hold mødes. På trods af et par mindre gode resultater på det seneste, er Tottenham forsat med i top fem i Premier League, mens de forsvarende mestre fra Leicester er en del af midterfeltet. To sejre i de seneste to kampe har dog formentlig gavnet selvtilliden hos Leicester, der vandt i de to klubbers seneste opgør op White Hart Lane.

Søndag d. 30/10 kl. 18:00 FC Midtjylland - F.C. København (Fodbold - TV3+)
De to seneste sæsoners mestre i Alka Superligaen, står søndag aften overfor hinanden på MCH Arena i Herning, når FC Midtjylland tager imod F.C. København. I de to seneste opgør mellem de to klubber er der scoret hele 12 mål, med F.C. København som vinder i begge opgør. Begge disse er dog spillet i hovestaden, så mon ikke midtjyderne håber på en smule revanche i søndagens opgør i Herning...

Dette er vores fem bud på opgør du ikke bør misse i denne uge. Har du bedre bud, så hører vi hellere end gerne fra dig i kommentarfeltet...

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️