Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Få overblikket over EHF EURO 2022 (K) ind i din kalender
🟡 Brøndby IF kalender 2022/2023
🇩🇪 1. Bundesliga 2022/2023 kalender
⚽️ Danske 🇩🇰 hold i Europa 2022/2023 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
⚫️ FC Midtjylland kalender 2022/2023
🥇 UEFA Women's EURO 2022 kalender
🏁 Formel 1 2022 kalender
🏆 Få VM 2022 kampene i din kalender
⚪️ F.C. København kalender 2022/2023
🇮🇹 Serie A 2022/2023 kalender
🇪🇸 La Liga 2022/2023 kalender
Klik på kampe/events for mere info
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2022/2023 i din kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
🏒 Få Metal Ligaen direkte i din kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2022/2023 i din kalender
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2022/2023 i din kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
NHL 2022/2023 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

København Håndbold - et dødsdømt projekt

Så er der atter et københavnsk håndbold projekt er på trapperne. Igen et projekt, der baserer sig på FIF og igen et projekt med et rigmand bag roret. Så tankerne går tilbage til FCK Håndbold, og et tidligere FIF projekt, der har mange umiddelbare ligheder med det nye. Hvorfor skal vi have endnu et projekt er min første tanke.

Bølgerne efter AG København konkursen har dårligt lagt sig, inden de næste planer bliver luftet. Denne gang så endda med et damehold. Men ved nærmere eftertanke kan der måske være mening i galskaben, såfrem investoren ikke forventer, at kunne tjene penge på det, men i stedet gør det fordi han har en oprigtig interesse i sporten. Men mere om det senere.

Jeg håber virkelig det vil lykkedes. Talent massen er enorm i de københavnske klubber og kvaliteten er høj. Bredden og interessen er også stor i ungdomsrækkerne og det vil være fantastisk, hvis et succesfuldt københavnerhold kunne smitte af på resten af Sjælland. Samtidig virker det lidt tamt, at hverken København specifikt eller Sjælland generelt, kan præstere at skabe et damehåndboldhold, med kvalitet og holdbarhed.

Samtidig er dame håndbold virkelig seværdigt. Det må ikke sammenlignes med herrehåndbold, af samme årsager, som herre fodbold og kvinde fodbold er to vidt forskellige størrelser. Det skrev Martin om på fodbold bloggen i sidste uge. Inden for håndbold har kvinderne deres kvaliteter. Tempoet er lavere og fysikken er anderledes, men det gør at der er tid og mulighed for, at udføre tekniske detaljer og for tilskueren er der tid til at nyde dem.

Op ad bakke
Men ikke siden Anja Andersen flyttede sit "dream team" fra Slagelse til FCK, har der været et damehold på Sjælland, der har kunnet trække tilskuere. Lavmålet kom, da FCK Håndbold ikke kunne hente 1.000 betalende tilskuere til et dobbelt champions league arrangement med både herrer og damer.

Samtidig har hverken FIF eller Slagelse FH har i denne sæson ikke kunnet trække 1.000 tilskuere til hjemmekampene. Håndbold interessen på generelt på Sjælland og i særdeleshed på Frederiksberg, har bare ikke været tilstede i en lang årrække. Oven i den manglende tilskuer interesse er medie dækningen forsvindende lille.

Interessen er skiftet fra dame- til herrehåndbold i takt med at herrelandsholdet har lavet resultater, mens succesen for damernes landshold har været til at overskue. Samtidig kan det ikke understreges, at uanset hvordan projektet med AG København endte, så skabte det enorm omtale om herrehåndbolden generelt.

Samtidig er der en ny og spændende klub på vej frem øst for Storebælt i form af NFH på Falster. Et hold med stor lokal opbakning. Modsat en del af liga klubberne, har de været i stand til at trække mere en 1.000 tilskuere til hjemmekampe. Også selvom det var første division. Det er et hold baseret på danske talenter både på banen og i trænersædet. Klubben har accepteret, at det kan være svært at lokke disse spillere til at træne flere gange om ugen på Falster, så i stedet er en del af træningerne flyttet til Brøndby, så spillerne nemt kan passe både træningen og samtidig kombinere det med f.eks. studier.

I forhold til spillermaterialet, vil NFH være en væsentlig konkurrent til København Håndbold. Samtidig er der den økonomiske risiko. Endnu er det ikke kommet frem, hvordan finansieringen af driften forventes at blive skruet sammen.

Men såfremt økonomien baseres på en enkelt velhavende mæcen, bliver den umiddelbare sammenligning med tidligere tiders luftkasteller nærliggende. Dermed får man også associationer til f.eks. AG København, der står tydelig i bevidstheden hos alle der følger sporten. Ovenpå dette skal der lægges økonomiske problemer og konkurser for bla. Nordsjælland Håndbold og Slagelse FH.

Mulighederne
Men historikken taler imod at København Håndbold får succes er der dog muligheder. Først og fremmest ser det ud til, at holdet skal bygges op omkring tidligere, nuværende og potentielt kommende danske landsholdsspillere. Det vil sige nuværende og kommende liga profiler, der er eller bliver kendt i den brede danske befolkning. Karin Mortensen, Christina Petersen, Camilla Dalby, Christina Krogshede og Mia Augustesen er alle velklingende navne, både i og udenfor de mest fanatiske håndboldkredse og som er rygtet til København.

Samtidig er der allerede tilknyttet en erfaren og dygtig træner og kommende stjerner som Søs Søby er også rygtet på vej. Timingen for et at skabe et damehold i københavns området, kunne ikke være bedre. Gennem et generationsskifte på landsholdet og anført af spillere som Kristina Kristiansen og Louise Burgaard, spiller holdet seværdigt bold og har et ungt og slagkraftigt hold, der kan vil skabe resultater og interesse for sporten i fremtiden. Netop i københavns området er der en kæmpe talentmasse at tage af i disse år.

Talenter der tidligere har måttet tage til Jylland. Stadig vil de store jyske klubber nok trække deres del af talenterne. Men såfremt der eksisterer et alternativ på Sjælland, vil en del nok også vælge at blive. Men den ting, der tæller mest for, at København projektet kan blive en succes er, at det bygger på reelt indhold og ikke bare en fiks ide hos en mand, med en sportslig interesse og lidt for mange penge.

Dels sidder Martin Albertsen side om side med den kommercielle og økonomiske bagmand. Dels bygger man ovenpå et hold og klub, der har fungeret på ren amatør basis. Så spillere og ledere har bevist deres interesse, motivation, vilje og lyst til at være med også når der er modvind. Det er ikke kun professionelle, der kun er tilstede indtil en bedre tilbud dukker op.

Sæson 13-14
Dermed ser næste sæson meget interessant ud. Med en væsentlig oprustning i Viborg, FC Midtjylland der ser ud til at kunne forstærke holdet trods økonomiske udfordringer, Team Tvis både hentet og afgivet kvalitetsspillere og med tilgangen af København Håndbold og sandsynligvis NFH, vil ligaen til næste år være både spændende, af høj kvalitet og præget af danske profiler, der vil være med til at hæve niveauet for landholdet.

Dermed kan der igen sættes gang i en positiv spiral, hvor danske talenter får spilletid på og mod de bedste hold, som vil hæve niveauet for landsholdet, der begynder at skabe resultater som igen øger interessen for ligaen. Jeg er skeptisk, men støtter og håber på at projektet får ben at gå på og efterfølgende får succes. Et hold i København kombineret med landsholdet begynder at præstere, vil kunne skabe medieinteresse for sporten generelt, så vi forhåbentligt snart vil kunne se nogle flere kampe i TV.

Men de vil være et krydderi i sporten. De vil ikke kunne konkurrere med de bedste jyske hold på deres vilkår. Hertil er sporten for lille herovre. Men de vil kunne konkurrere på andre parametre f.eks. talent udviklingen, der vil være sat overfor de udenlandske topspillere, som de møder vest for Storebælt.

Jeg glælder mig til, at høre mere på torsdag, når der er pressemøde for at høre hvad tankerne og planerne er.

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvilken udenlandsk fodboldrække følger du tættest?
1. Bundesliga
Allsvenskan
Eliteserien
Eredivisie
La Liga
Ligue 1
Serie A
Premier League
Anden
Uge 32
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Speciel 2022/2023
Fodbold
FIFA World Cup 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Women's Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
Aarhus Fremad
AB Gladsaxe
AB Tårnby
AC Horsens
AGF
B.93
BK Frem
Brabrand IF
Brøndby IF
Dalum IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
FC Roskilde
Fortuna Hjørring (K)
Frederiksberg Alliancen 2000
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hellerup IK
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Holstebro Boldklub
Hvidovre IF
IF Lyseng
Ishøj IF
Jammerbugt FC
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Middelfart Boldklub
Nykøbing FC
Næsby BK
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
SfB-Oure FA
Silkeborg IF
Skive IK
SønderjyskE
Thisted FC
Vanløse IF
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
VSK Aarhus
Young Boys FD
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
EHF EURO (K)
IHF World Cup - Men
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League (K)
EHF European League (H)
EHF European League (K)
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Aalborg Håndbold
Bjerringbro-Silkeborg
GOG Håndbold
Ikast Håndbold
København Håndbold
Nykøbing Falster Håndbold
Odense Håndbold
Skanderborg Aarhus Håndbold (H)
Skjern Håndbold
Team Esbjerg
Viborg HK
Ishockey
Metal Ligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
lozad
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️