Ugens fem anbefalinger (Uge 39 - 2016)

Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge (Uge 39) er der spændende opgør fra blandt andet Champions League med dansk deltagelse i form af FC København, Europa League-fodbold samt håndbold fra Primo Tours Ligaen.

Tirsdag d. 27/9 kl. 20.45 FC København - Club Brügge (Fodbold - TV3+) 
tirsdag aften skal FC københavn, hjemme i Telia Parken, forsøge at bygge videre på den flotte præstation i Portugal for 14 dage siden når Club Brügge kommer på besøg i Champions League. Der er lagt op til en spændende fodboldkamp fra den fineste europæiske turnering. 

Onsdag d. 28/9 kl. 20.30 Viborg HK - FC Midtjylland (Håndbold - TV2 Sport)
Onsdag aften er der klassisk jysk lokalopgør fra den bedste kvindelige håndboldrække, Primo Tours Ligaen, når Viborg HK tager imod FC Midtjylland. Det er intens og tæt når de to klubber tørner sammen og det bliver det garanteret også onsdag aften. 

Torsdag d. 29/9 kl. 21.05 Fenerbache SK - Feyenoord (Fodbold - Canal 9)
Torsdag aften bliver der mulighed for at se landsholdsspillerne Simon Kjær og Nicolai Jørgensen dyste i en indbyrdes duel når det tyrkiske storhold tager imod de hollandske gæster i Europa League. Der er vigtige point på spil i Istanbul. 

Søndag d. 2/10 kl. 07.30 Malaysias Grand Prix (Formel 1 - TV3+) 
Så er der igen gang i motorerne når Malaysias Grand Prix skal køres. Danske Kevin Magnussen er igen klar til at konkurrere om pointene men skal nok ikke regne med en topplacering i Grand Prixet der ofte er præget af regn. 
 

Søndag d. 2/10 kl. 15.15 Tottenham Hotspur - Manchester City ( Fodbold - 6'eren)
Søndag er der topopgør fra Premier League, når Christian Eriksens Tottenham tørner sammen med Pep Guardiolas Manchester City. Begge klubber er kommet godt fra land og der venter sikkert en lækkerbisken af en fodboldkamp.  

 


  

 

Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️