Ugens fem anbefalinger (Uge 38 - 2016)

Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge (uge 38), er der flere spændende fodbold opgør på TV programmet, hvor blandet andet der er London opgør mellem Arsenal og Chelsea i Premier League. Den danske ishockey liga, Metalligaen, skydes også i gang i denne uge, med opgøret mellem Esbjerg ENERGY og Frederikshavn White Hawks.

 

Onsdag 21/9 kl. 22:00 FC Barcelona - Atlético de Madrid (Fodbold - Canal 9)
To af de formåede titel bejlere i La Liga tørner sammen onsdag aften i Barcelona, når Atlético kommer på besøg i 5. runde. Der er dermed lagt op til et brag af en fodboldkamp onsdag aften, når ligaens nummer to og fire mødes.

Fredag 23/9 kl. 19:30 Esbjerg ENERGY - Frederikshavn White Hawks (Ishockey - TV2/Sport)
To af de formodede tophold i rækken med stærke imports og hårde canadiske trænere på bænken åbner denne sæson af Metalligaen, når Esbjerg ENERGY tager imod Frederikshavn White Hawks.

Lørdag 24/9 kl. 15:30 F.C. København - AGF (Fodbold - TV3+)
F.C. København tager lørdag eftermiddag imod AGF i Telia Parken. Københavnerne skal endnu engang vise, at man kan holde 100% fokus på Alka Superligaen, på trods af der venter en vigtig opgave i næste uges UEFA Champions League opgør mod Club Brugge. AGF står overfor en svær opgave i København, hvor man ikke har formået at vinde siden 2009.

Lørdag 24/9 kl. 18:30 Arsenal FC - Chelsea FC (Fodbold TV3+)
Det er den røde del af London der tager imod den blå, når Arsenal og Chelsea mødes lørdag aften i Premier League. Der er garanti for underholdning på højeste plan, når de to klubber mødes i kampen om hovedstaden.

Søndag 25/9 kl. 16:00 Brøndby IF - OB (Fodbold - Canal 9)
Efter et skuffende nederlag i sidste hjemmekamp mod Viborg FF, skal Brøndby forsøge at vise holdets fans, at nederlaget var en engangs forsegelse på Brøndby Stadion. Spørgsmålet er dog om OB træner Kent Nielsen har fundet opskriften på at stoppe Brøndby's press spil og dermed kan stikke en kæp i hjulet for Brøndby fansenes drømme om en topplacering i ligaen.


(Bobler) Onsdag 21/9 kl. 18:30 København Håndbold - TTH Holstebro (K) (Håndbold - TV2/Sport)
Københavns Håndbold topper kvindernes Primo Tours Liga efter første runde, efter en flot 33-20 sejr på udebane. Nu skal københavnerne så forsøge at følge op på den flotte sejr, når TTH Holstebro kommer på besøg på Frederiksberg.
 

Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️