Ugens fem anbefalinger (Uge 37 - 2016)

Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge (uge 36), er der flere spændende fodbold opgør på TV programmet, ligesom der også er et spændende NFL opgør på programmet, samt ikke mindst F1.

 

Tirsdag 13/9 kl. 20:45 Paris Saint-Germain - Arsenal FC (Fodbold - TV3 SPORT 1)
UEFA Champions League skydes i gang tirsdag aften, blandt andet med et opgør mellem Paris Saint-Germain og Arsenal. De to klubber har aldrig tidligere mødtes i Champions League turnering, så vi ser frem til opgøret på 
Parc des Princes.

Onsdag 14/9 kl. 20:45 FC Porto - F.C. København (Fodbold - TV3+)
F.C. København er tilbage i det fine UEFA Champions League selskab. Klubbens første opgave bliver en hård nød at knække mod et Porto mandskab der formåede at slå AS Roma ud af kvalifikationen. Om københavnerne overraske får vi at se onsdag aften.

Torsdag 15/9 kl. 19:00 Feyenoord - Manchester United (Fodbold - 6'eren)
Der er næppe den store tvivl om, at Manchester United ikke ser sig selv som en UEFA Europa League klub. Den store traditionsklub formåede dog ikke at levere resultaterne i sidste sæson til at nå en Champions League plads. Englænderne skal dog næppe tage for roligt på opgaven, da de møder et Feynoord hold i god form, samt med en varm dansker i Nicolai Jørgensen, der endnu engang i weekenden viste, at han ikke har glemt at scorer mål.

Søndag 18/9 kl. 12:30 F1 Singapores Grand Prix (Motorsport - TV3+)
F1 er efter et stop i Europa igen tilbage i Asien, hvor det denne gang er Singapore der er vært. Danske Kevin Magnussen er naturligvis med når løbet går i gang.

Mandag 19/9 kl. 02:30 Minnesota Vikings - Green Bay Packers (NFL - TV3+)
Natten mellem søndag og mandag er det tid til et klassisk opgør i den amerikanske NFL, når Minnesota Vikings tager imod Green Bay Packers på U.S. Bank Stadium.

 

Det var så vores fem bud i denne uge, vi kommer med fem friske bud næste mandag. Har vi ramt helt forkert, eller “spot on”? Giv os gerne din mening i kommentarfeltet her under…

Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️