Velkommen til ALT sport på Sofabold

På denne dato, hvor mange medier gerne benytter chancen for at gøre det bedste for at “snyde” deres læsere, benytter vi chancen til at byde velkommen til ALT sport på Sofabold.

Vi har igennem det seneste år fået rigtig mange henvendelser, som vi påskønner dybt, omkring tilføjelse af nye sportsgrene, lige fra tennis til cykelløb og Formel 1. I stedet for at tage en enkelt ny sportsgren ind, har vi valgt at gå “all in” og tilføjet ALT. Vi ved, at rigtig mange af vores trofaste brugere er rigtig glade for den opdeling af sportsgrene som vi har brugt siden vi startede tilbage i 2011. Vi har derfor valgt at beholde denne opdeling. Vi har derfor valgt at tilføje en ny kategori, der hedder “Andre”.

Under “Andre” vil du fra i dag finde alt andet LIVE sport der sendes på TV, der ikke falder ind under fodbold, håndbold, amerikansk fodbold, basketball eller ishockey. Skulle humøret derfor være til Snooker, Dart eller måske Cykelløb, så vil du kunne finde disse (hvis det sendes LIVE på TV) under Andre i menuen.

Vi håber du vil tage godt imod dette lille nye tiltag, som i starten kun vil være på websiden, men som vi forventer bliver rullet ud i vores apps til iOS og Android inden for overskuelig tid.

- Sofabold

Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️