Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Ballon d'Or-prisuddelingen er det rene cirkus!

Hold nu op… Igen var det i mandags tid til at kåre verdens bedste fodboldspiller i kalenderåret 2015. Og igen var det tid til et overfladisk og decideret irriterende “opvarmningsshow” til selve prisuddelingen. Hvornår lærer arrangører af verdensomspændende begivenheder som OL, VM og EM at optaktshows hørte 80’erne til???

Nå, dét må blive en anden gang.

Som alle ved gik prisen som 2015s bedste fodboldspiller til Lionel Messi. Det var sådan set ventet. Her tager jeg IKKE parti, og siger ikke, det var det rigtige valg, men konstaterer blot at stemmerne fordelte sig således ved årets Ballon d’Or-uddeling:

Messi 41,33 % og Ronaldo 27,76 %. Neymar fik kun 7,86 % af de afgivne stemmer.

Altså, Ronaldo var aldrig i nærheden af at vinde den pris…

Men at snakke om verdens bedste individualist inden for en holdsport som fodbold er jo helt vildt tåbeligt. Messi ville ikke kunne vinde fodboldkampe, score de mål, endsige lave alle de assist, hvis ikke han havde et verdensklassemandskab bag sig. Hvornår kommer i øvrigt prisen som den bedste “holdspiller”?! Eller måske kunne man endda indføre en pris for den mest værdifulde spiller, baseret på flere faktorer end dét at være angriber eller dét at score mange mål!

Lad os se det i øjnene. Ballon d’Or er og bliver en mediemagnet og en sponsormagnet. Alle ser det på grund af hypen og grundet manglende konkurrence fra andre prisuddelinger. Det er kun noget, FIFA har skabt for at få en masse omtale, en masse opmærksomhed og en masse reklameplads!

Det bliver aldrig en forsvarsspiller eller en målmand, der kommer til at vinde denne pris. Ikke i de næste mange år. Ja, Cannavaro vandt den i 2006, men det var virkeligt også et sløjt år og dét var på grund af mangel på bedre!

Overfladiskheden (hvis der er noget der hedder dette) skinner lysende klart ved sådan en prisuddeling! Ud over at en god del af den attenderende forsamling er bundkorrupte, er det der “verdenshold” (eller World XI) lige så ligegyldigt som selve hovedprisen Ballon d’Or.

Lad os lige forestille os et kort sekund, at følgende spillere skulle spille 38 kampe i en af verdens bedste ligaer i bare én sæson:

Manuel Neuer, Thiago Silva, Marcelo, Sergio Ramos, Dani Alves, Andres Iniesta, Luka Modric, Paul Pogba, Neymar, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo.

I øvrigt i verdens mest offensive 4-3-3-formation, som ville lukke et hav af mål ind grundet den til tider ikke-eksisterende midtbane i små folk som Modric og Iniesta (medgivet, Pogba er ikke verdens mindste fyr…).

Kan faktisk godt forstå, at Neuer ikke gad vise sig til prisuddelingen og sendte en af klubbens ansatte i stedet…

Det er jo en decideret joke når Trinidad & Tobagos landstræner eller landsholdsanfører stemmer på en eller anden perifer spiller som førsteprioritet til Ballon d’Or - endsige årets hold. Dette var blot et eksempel, men jeg tror du forstod pointen.

Jeg savner kvalitet i sådanne kåringer og afstemninger. Jeg savner ikke bare kvalitet, men også en realitetssans. Kan det lade sig gøre, at vælge én spiller, der er verdens bedste spiller? Skal han så også være verdens bedste målmand, forsvarer, midtbanespiller og angriber på samme tid? Jeg synes ikke, det giver mening, at kåre én spiller. Jeg synes heller ikke det giver mening, at kåre 11 individuelt udvalgte spillere til World XI, men i stedet skulle man sætte det ind i en kontekst. Dét ville netop give mening!

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️