Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Anmeldelse: Livet i en professionel fodboldklub

Flemming Linnebjergs skildring af livet i en professionel fodboldklub sådan som det tager sig ud hos FC Midtjylland følger livet hos superligaspillere - trænere og ledere i FC Midtjylland gennem en almindelig uge i sidste sæson, 2014-15, hvor holdet som bekendt endte med at rende med guldmedaljerne.

Bogen byder ikke på meget tekst, og er holdt i et let sprog, hvilket indikerer, at målgruppen er det yngre publikum, navnlig i aldersgruppen otte år og opefter. Derfor er der da heller ikke de store åbenbaringer for inkarnerede fans, der har fulgt FC Midtjylland igennem mange år. Alligevel er der interessante betragtninger som undertegnede, der selv har fulgt FC Midtjylland siden klubben blev grundlagt i 1999, fandt interessante. Jeg synes for eksempel at Linnebjerg lykkes rigtigt fint med at indlede hvert kapitel med en dagsbefaling for superligaholdet. Også selvom de enkelte kapitler følger de forskellige dele af organisationen og altså ikke som sådan fokuserer på spillernes dagligdag. Som titlen antyder er Linnebjergs projekt nemlig at få et kig på hele organisationen. Derfor kommer man også rundt i alle kringelkroge af superligaklubben FC Midtjylland som den tog sig ud i sidste sæson. Bogen er, trods dens beskedne 75 sider, altså lykkedes fint med at komme rundt om klubben, nøjagtigt sådan som titlen antyder, dog uden at komme ned i alle enkeltheder. Dertil er bogen for kort. 

Bogen er overskueligt bygget op og indeholder en række faktabokse som kommende fans kan begynde med at nørde i. Faktaboksene omhandler alt fra holdlederens over assistenttrænerens til cheftrænerens dagligdag og er dermed med til at give et hurtigt, men trods alt ret gennemarbejdet syn på de forskellige personers dagligdag i en klub som FC Midtjylland.

De første fem kapitler omhandler hverdagen i klubben, mandag til fredag, mens de efterfølgende fem kapitler er mere særligt orienterede mod forskellige elementer af FC Midtjyllands organisation og historie. Her er kapitler om sundhedssektoren, akademiet, fremtidens talenter, med fokus på Mikkel Duelunds hverdag som eftertragtet talent, samt et særligt blik på Simon Kjær, der i 2008 blev solgt til italienske Palermo og altså var en af de første spillere der blev solgt fra FC Midtjylland til udlandet for et stort beløb. Til slut er et kort kapitel om selve FC Midtjyllands historie. Jeg finder det besynderligt at dette ikke er det første kapitel i bogen, da det giver et godt afsæt for resten af bogen. Flemming Linnebjerg kunne med fordel have vendt bogen om så at sige.

Bogen er ikke en bog, der giver et dybt og endeligt billede af FC Midtjyllands historie og byder, som nævnt, ikke på store afsløringer, men det er heller ikke målet. Indtrykket er at Linnebjerg kunne have valgt at bruge Viborg FF, Randers FC eller en helt fjerde klub som udgangspunkt for bogen. Man får med andre ord et objektivt indblik i hvordan en superligaklub fungerer, fortalt og forklaret til målgruppen. Derfor er bogen måske kedelig for ældre læsere, men den vil gøre lykke for de yngste fans af FC Midtjylland.

Herudover skal blot til slut fremhæves de meget flotte billeder, der pryder bogen hele vejen igennem. Fotograf Søren Palmlund har gjort et flot arbejde, der giver bogen et flot billedeligt finish.

 Livet i en professionel fodboldklub - Kom med ind bag facaden hos Superligaklubben FC Midtjylland er udkommet hos forlaget Turbine d. 30/11/2015

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️