Ugens fem anbefalinger (uge 44)

Sofabold.dk

Efter en mindre pause vender vi nu tilbage med vores faste indslag her på bloggen, med ugens fem anbefalinger fra os, til kampe som vi absolut mener er værd at bruge noget TV tid på.

Vi er naturligvis fuldt klar over, at i læsere ikke deler de samme favorithold, hvilket vi da heller ikke gør her på Sofabold redaktionen. Vi vil derfor fortage vores valg uden hensyn til vores personlige preferencer, men udenlukkede se på kampene med objektive briller.

Skulle du mene der er en “must see” kamp som vi har overset, så fortæl os det endelig i kommentarfeltet, det kunne jo være, at andre læsere også blev inspireret… :)

Sverige - Danmark (K) (DR3)
EM 2017 Kvalifikation - Tirsdag den 27 oktober kl. 18:45
De danske kvinder skal tirsdag aften på besøg hos vores svenske naboer, når de to hold mødes i EM kvalifikationen. Danmark fik en perfekt start i sidste uge, da man vandt 4-0 mod Moldova i Viborg, som kvinderne nu skal forsøge at følge op på i det svenske.

 

Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers (TV2 SPORT)
NBA - Onsdag den 28 oktober kl. 01:00
Verdens bedste basketball liga, NBA, er tilbage for fuld damp natten til onsdag, når Chicago Bulls møder Cleveland Cavaliers. Dermed kan mange danskere igen se frem til manglende søvn det næste stykke tid.

 

SønderjyskE Ishockey - Frederikshavn White Hawks (TV2 SPORT)
Metalligaen - Fredag den 30 oktober kl. 19:30
Der er topopgør i den danske ishockey liga - Metalligaen - når SønderjyskE tager imod Frederikshavn. Sønderjyderne topper Metalligaen med 30 point efter de første 12 kampe, mens nordjyderne har sikret sig 25 point i deres første 12 kampe.

 

Chelsea FC - Liverpool F.C. (TV3+ & 6’eren)
Premier League - Lørdag den 31 oktober kl. 13:45
Premier League starter ud med et brag lørdag eftermiddag, når Chelsea hjemme på Stamford Bridge tager imod Liverpool. Med begge hold i mere eller mindre krise, er det to hold der begge har stærkt brug for alle tre point.

 

F.C. København - Randers FC (Canal9)
Alka Superligaen - Søndag den 1. november kl. 16:00
F.C. København overtog sidste weekend førstepladsen i Alka Superligaen, som man søndag eftermiddag skal forsvare, når Randers FC kommer på besøg i Telia Parken. Randers tager mandag aften imod OB hjemme, hvor holdet med en sejr kan sikre sig en plads i Alka Superligaens top 3.

 

Det var så vores fem bud i denne uge, vi kommer med fem friske bud næste mandag. Har vi ramt helt forkert, eller “spot on”? Giv os gerne din mening i kommentarfeltet her under…

Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️