Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

⚫️ FC Midtjylland kalender 2022/2023
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2022/2023 i din kalender
⚪️ F.C. København kalender 2022/2023
🏁 Formel 1 2022 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🥇 UEFA Women's EURO 2022 kalender
🇮🇹 Serie A 2022/2023 kalender
⚽️ Danske 🇩🇰 hold i Europa 2022/2023 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2022/2023 i din kalender
🏒 Få Metal Ligaen direkte i din kalender
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2022/2023 i din kalender
🏆 Få VM 2022 kampene i din kalender
NHL 2022/2023 kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
Få overblikket over EHF EURO 2022 (K) ind i din kalender
🇪🇸 La Liga 2022/2023 kalender
🟡 Brøndby IF kalender 2022/2023
🇩🇪 1. Bundesliga 2022/2023 kalender
Klik på kampe/events for mere info
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Optakt til de store europæiske ligaer

Premier League, Bundesliga, Premiera Division, Ligue 1, Serie A og endda også Champions Leagues hovedturnering. Hold nu op for en lækker kombination. De kommende uger og den kommende måned bliver startskuddet for de respektive turneringer og cupturneringer. I bloggen her vil jeg bringe EuroClubIndex’ sandsynlighedsberegninger for de respektive turneringers slutplaceringer, når vi om godt 9 måneder har fundet vinderen af disse.

Hvis du er interesseret i at læse, hvordan EuroClubIndex beregner disse sandsynligheder, anbefaler jeg, du læser min tidligere blog, hvor jeg netop går i dybden med dette.

Disclaimer: EuroClubIndex har pr. 1. August 2015 ikke beregnet sandsynlighederne for Premiera Division og Serie A, hvorfor jeg er blevet nødsaget til at benytte deres club-ranking. Her får vi dog ikke de beregnede sandsynligheder for at vinde mesterskabstitlen, men vi må på baggrund af dette datagrundlag antage en ligefrem proportionalitet mellem indbyrdes rangering og mesterskabschancer.

Og lad os så ellers komme i gang!

 

Premier League

Vi lægger ud med Premier League. En turnering, som flere danskere følger med i og en turnering, hvor flere danskere har et favorithold.

Her er det meget vigtigt at bemærke, hvor tæt de nederste 10 hold ligger: 6 af disse 10 hold har det samme antal forudsagte point ved turneringsslutningen om 9 måneder – derfor er der selvsagt en stor usikkerhed om resultatet i bunden af Premier League. Kigger vi mod topholdene, ser det ud som om at Chelsea er klare favoritter til at tage mesterskabstitlen med Manchester City og Arsenal på de efterfølgende pladser. Data er pr. 27. Juli 2015.

 

Bundesliga

Fra England til Tyskland. Tysklands bedste fodboldrække er i de senere år blevet utroligt populær blandt danskere og danske tv-seere. Dette skyldes garanteret Borussia Dortmunds fremtog i Champions League år tilbage og deres meget radikalt anderledes spillestil end den FC Barcelona dengang praktiserede og som nærmest alle andre kopierede.

På baggrund af EuroClubIndex ligner det en glasklar sejr til Bayern München, og det ville, hvis vi skal være helt subjektive, også være mærkeligt hvis ikke holdet fra Sydtyskland skal genvinde mesterskabet. De eneste, der ser ud til at kunne true Bayernholdet er Wolfsburg, Leverkusen og Borussia Dortmund. Disse tre ligger nærmest umuligt tæt på de efterfølgende pladser – dermed kan det både blive en dreng og en pige, hvorvidt én af disse fejler i kapløbet om mesterskabet. Det er dog bemærkelsesværdigt at de alle ligger godt 60 procentpoint bag Bayern München i kampen om mesterskabet.

Dog ser det ud til at FC Ingolstadt 04 og SV Darmstadt 98 er klare, klare nedrykkere. De spås ikke mange chancer, og deres mesterskabschancer er lig 0,0 %. Data er pr. 27. Juli 2015.08.01

 

 

Premiera Division

Fra Tyskland går turen til Spanien. Det har historisk set været 2 klubbers kamp mod rov – som man sagde i folkeskolen. Der har været et par undtagelser i de seneste år, men ellers har Real Madrid og FC Barcelona været de to klubber, der har rendt med mesterskabet hvert år.

Kigger vi på den indbyrdes klubrangering i Spanien, står det også hurtigt klart at FC Barcelona og Real Madrid er rendt fra de andre. De er faktisk de to højest rangerede klubber i hele Europa, hvis man skal tro EuroClubIndex. Tager vi klubrangeringen for gode varer, ser det ud til at FC Barcelona render med mesterskabstitlen med Real Madrid som klodsen om benet. Vi ved dog alle, at dette sagtens kan blive med omvendt fortegn, men det hele bekræfter billedet om at der er to klubber i Spanien – og så er der alle de andre. Atlético Madrid, Sevilla og Valencia kommer lige i halen af de to mastodonter. Deportivo, Las Palmas og Eibar ser ud til at tage billetten ned til La Segunda. Data er pr. 31. Juli 2015.

 

Ligue 1

Fra Spanien til Frankrig. En hipsterliga uden lige. Det er for mig en lidt sær størrelse, og i det enorme fodboldudbud i disse moderne tider, er det en liga, jeg nærmest aldrig ser. Og jeg ser endda kun holdende fra Frankrig i Champions League.

Kigger vi på EuroClubIndex’ rangering og vindersandsynlighederne, ligner det en klar sejr til Paris Saint-Germain, med AS Monaco, Olympique Lyon og Saint-Etienne i hælene. Igen er sub-delen af ligaen meget tæt rangeret, og ligeledes er der en vis usikkerhed omkring nedrykningsplaceringerne. Dog ser Stade de Reims og GFC Ajaccio ud til at tage turen ned i Ligue 2 (der er jo kun to nedrykkere i Ligue 1). Data er pr. 27. Juli 2015.

 

Serie A

Fra Frankrig slutter vi turen af i Italien. I fodboldstøvlelandet er der sket meget i den indbyrdes rangering topklubberne imellem i de sidste 10-15 år. Engang var det Inter- og AC Milan-klubberne, der skiftedes til at rende med mesterskaberne, men i de senere år har Juventus været suveræne i kampen om trofæet.

Kigger vi på den aktuelle indbyrdes klubrangering, ligner det nu også en klar, klar turneringssejr til Juventus. Kigger vi på Juventus’ ECI-point (3695) sammenlignet med AS Romas (3016), ligner det en 63% mesterskabssandsynlighed til Juventus og godt 10% til AS Roma (kig på Ligue 1-rangeringen og se den slående lighed). Faktisk har AS Roma og Napoli nøjagtig samme ECI-point, hvilket er ret unikt. De har dermed lige stor chance (såfremt vi antager ligefrem proportionalitet) for at vinde mesterskabstitlen. Dermedsagt er det også utroligt svært at spå om, hvilken af de to klubber, der slutter øverst. I bunden af rækken ligner det klare nedrykningspladser til især Frosinone og Carpi, mens Bologna, Empoli, Sassuolo, Chiev og Atalanta skal kæmpe om den sidste nedrykningsplads til Serie B.

 

Og så kan turneringerne ellers bare komme an!

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvilken udenlandsk fodboldrække følger du tættest?
1. Bundesliga
Allsvenskan
Eliteserien
Eredivisie
La Liga
Ligue 1
Serie A
Premier League
Anden
Uge 32
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Speciel 2022/2023
Fodbold
FIFA World Cup 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Women's Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
Aarhus Fremad
AB Gladsaxe
AB Tårnby
AC Horsens
AGF
B.93
BK Frem
Brabrand IF
Brøndby IF
Dalum IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
FC Roskilde
Fortuna Hjørring (K)
Frederiksberg Alliancen 2000
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hellerup IK
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Holstebro Boldklub
Hvidovre IF
IF Lyseng
Ishøj IF
Jammerbugt FC
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Middelfart Boldklub
Nykøbing FC
Næsby BK
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
SfB-Oure FA
Silkeborg IF
Skive IK
SønderjyskE
Thisted FC
Vanløse IF
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
VSK Aarhus
Young Boys FD
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
EHF EURO (K)
IHF World Cup - Men
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League (K)
EHF European League (H)
EHF European League (K)
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Aalborg Håndbold
Bjerringbro-Silkeborg
GOG Håndbold
Ikast Håndbold
København Håndbold
Nykøbing Falster Håndbold
Odense Håndbold
Skanderborg Aarhus Håndbold (H)
Skjern Håndbold
Team Esbjerg
Viborg HK
Ishockey
Metal Ligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️