Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

NHL 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

SønderjyskE står ved en skillevej? måske!

SønderJyskE skal ud at lede efter en ny træner efter denne sæson. Det har været rygtet længe og i dag stod det så endegyldigt klart, efter den nuværende SønderjyskE-træner, 56-årige Lars Søndergaard, blev præsenteret som ny træner for AaB.

Søndergaard, der er bosat i Aalborg og som tidligere har repræsenteret AaB som både spiller, træner og assistenttræner har kaldt jobbet i AaB for ”et drømmejob”.  Det er nok også sikkert som amen i kirken, at han i AaB får flere midler og større muligheder for at indfri sine sportslige ambitioner. Med andre ord er der tale om et skridt op af stigen for Lars Søndergaard.

Men hvor efterlader Søndergaards afgang så hans nuværende klub SønderjyskE? Skal klubben forsøge at hente en træner ind, der vil følge i Lars Søndergaards fodspor eller skal klubben i stedet hive fat i en træner, der vil drive klubben frem i tabellen? Dette skal ikke opfattes som en kritik af det arbejde Søndergaard har udført i klubben, der i de seneste sæsoner har opnået fornuftige placeringer i ligaen, men i stedet ses som et spørgsmål om der kan skabes yderligere fremgang med en anderledes trænertype.

I Jydske Vestkysten argumenteres der for at den tidligere Horsens-træner Johnny Mølby er kæmpefavorit til jobbet. Dette er et logisk valg, da Mølby i øjeblikket står uden job og formentligt ville finde en Superligaklub interessant. Danske Spil har ligeledes Mølby som favorit, forfulgt af den tidligere AGF-træner Peter Sørensen og den nuværende OB-træner Ove Pedersen, der har kontraktudløb til sommer.

Af de tre ovennævnte trænere er der vel ingen, der skiller sig væsentligt ud som type i forhold til Lars Søndergaard, mindst af alle Ove Pedersen, der næppe vil tilføre holdet noget nyt i forhold til spillestil.

Spørgsmålet er måske også om SønderjyskE som klub er villig til at ændre på konceptet? Man så hvad der skete i Randers FC da man for år tilbage forsøgte at ændre spilkonceptet ved at ansætte John ”Faxe” Jensen i stedet for Colin Todd. De spor kan formentligt skræmme så man ikke vil forsøge sig med et helt nyt koncept. Derfor kan Johnny Mølby ses som den perfekte kandidat. Han ses stadig som ”nytænkende” uden at være ”revolutionerende”. Og det er måske præcis det SønderjyskE netop nu overvejer.

Et andet spørgsmål, som den kommende træner, uanset navn, må overveje er hvor mange midler SønderjyskE er villig til at give vedkommende. Er det attraktivt at komme til en klub, hvis største ambition er at overleve i ligaen. For at rykke klubben yderligere op i tabellen så må ledelsen også overveje, at hente større profiler til klubben og det sker næppe uden en større økonomisk satsning, uanset hvor godt Hobro IK har klaret det i denne sæson. Forskellen er også at man i Hobro IK har venner af klubben, der kan træde økonomisk til. De venner er sikkert også at finde i Haderslev og omegn. Måske det er på tide at de træder an inden man ansætter Johnny Mølby. For så er muligheden der for at lægge yderligere lag på holdet og spillet.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️