DM i fodboldloven for medier 2015

Danske Fodbolddommere (DFU) afholdte 3. marts for andet år i træk, DM for alle de store og større medier der dækker fodbolden i Danmark. På trods af vores, lidt pinlige, indsats sidste år, hvor det var undertegnet der deltog på Sofabold’s vegne, så var vi igen i år inviteret, til vores store glæde.

Sidste års DM blev afholdt i Telia Parken, mens arrangementet i år blev afholdt på Café 1964 på Brøndby Stadion. Vi havde i år valgt at stille med, efter vores egen mening, vores strækeste kort. Valget var faldet på Martin Dalskov, der blogger fast her på Sofabold og derudover også render rundt med et dommerkort i lommen.

Mens alle deltagere fik udleveret fodboldloven ved sidste års konkurrence, så havde DFU ændret en smule på reglerne i år. Ingen adgang til hjælpemidler til de 30 spørgsmål som de to 1. divisions dommere, Benjamin Leander og Casper Thorsøe, havde forberedt til aftens deltagere.

Lad os da bare slå det fast med det samme - Sofabold tog heller ikke sejren i år. Det blev Jesper Simo fra Canal8/Canal9 der løb med mesterskabet, mens Jan Eliassen fra danskfodbold.com tog sig af andenpladsen, mens tredjepladsen gik til debutanten Magnus Kraft fra dbold.dk. Dermed tog Jesper Simo springet fra andenpladsen sidste år, mens Jan Eliassen også forbedrede sin placering fra sidste år, hvor han sluttede på en delt 4/5 plads.

Desværre blev årets arrangement ramt af et par sene afbud fra Ekstra Bladsets Mads Glenn Wehlast, samt fra BT’s Morten Crone Sejersbøl, mens Viasat/TV3 Sport endnu engang nægtede at stille op. Det afholdt dog ikke os andre deltagere for at have en utrolig hyggelig aften, som vi kun ser frem til igen i 2016. 

Vi har allerede sendt Martin Dalskov i træningslejr, med krav om en klar forbedring af placeringen til næste år.

DFU har allerede annonceret at testen, ligesom sidste år, vil være at finde på nettet om kort tid, således alle har mulighed for at teste sig selv. Hold øje med vores Twitter / Facebook konto, hvor vi vil linke til testen, lige så snart den er at finde på nettet.

Du kan også finde et par billeder mere fra aften på vores Instagram konto.

Dansk Fodbolddommer Union har nu lagt testen ud, så du selv har mulighed for at tage den.

Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️