Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

NHL 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Når sport og politik blandes...

I slutningen af sidste uge til starten af denne uge, var det en stor historie i diverse medier herhjemme, at Dansk Boldspil-Union havde takket ja til flere træningsophold for forbundets ungdomslandshold i Qatar – rejser, der var betalt af Qatar selv. Jeg skriver godt nok, at det var en stor historie. Det er måske i virkeligheden meget forkert, for det var egentligt blot medierne selv, der forsøgte at gøre dette til en stor historie. Den druknede i fodboldmiljøet. Og forklaringen er ret simpel. Denne kommer jeg tilbage til.

I fodboldmiljøet, har det være alment kendt at DBUs, og dets ungdomslandshold, har taget to gange til Qatar, for at dygtiggøre sig imod andre lokale hold fra Qatars elitessportsakademi, Aspire. Første gang turen gik til Qatar var i Maj 2014 (så vidt jeg lige husker), hvor både U/16- og U/18-landsholdene tog derned. Den anden tur til Qatar var her i Januar 2015, som jeg skrev om i sidste uge.

Så vidt jeg husker, var det en historie, som startede med at rulle i Jyllands-Posten. En journalist-type havde endeligt gået ind på DBU.dk, hvor jeg formoder vedkommende har surfet rundt på diverse ungdomslandsholds undersites, hvor man har kunnet set kampprogrammet for 2014-2015. For alle i fodboldmiljøet, der bare nogenlunde følger den elitære ungdomsfodbold ved, at DBU har været på ture derned til før!

Forargelsen fra mange medier, politikkere og læfolk stammer fra, at landet Qatar bliver styret på en måde, som de ikke selv finder fungerende. I forbindelse med opbygningen af diverse sportsarenaer til både Verdensmesterskaberne i håndbold, fodbold, m.m. lever mange fremmedarbejdere under kummerlige forhold og for en ussel hyre. Historierne om disse forhold har danske medier også forsøg at køre op – igen uden held.

Selv fodboldens egen minister, Kulturminister Marianne Jelved, var ude med riven efter DBU. Danmarks minister for sportsområdet sagde således til Jyllands-Posten:

”DBU springer over, hvor gærdet er lavest ved fuldstændigt ukritisk at undlade at forholde sig spørgende til, hvad der foregår omkring dem.

Jeg har altid opfattet forenings-Danmark som sikringen af en demokratisk dannelse, hvilket betyder, at vi ved, hvad der er rigtigt og forkert, og jeg beklager meget, hvis den overvejelse ikke sker i dette tilfælde”

Til dette sagde DBU-formand, Jesper Møller, dét vi alle tænker som sportsfolk: ”Det gør vi os egentlig ikke overvejelser om. Når landshold tager af sted, er det en sportslig og faglig vurdering”. Og dette er netop pointen! DBU hverken kan, vil eller skal koncentrere sig om demokratiske styreformer, menneskesyn eller samfundsopfattelser. DBU, og Ungdomslandstrænergruppen i DBU, er sat i verden for én ting: at optimere ungdomslandsholdsspillernes præstationer og senere hen øge sandsynligheden for at A-landsholdet vinder fodboldkampe!

For mig klinger det usandsynligt hult, at ellers seriøse medier, som normalt beskæftiger sig med Finanslovsforhandlinger, rentenedsættelser og Rusland/Ukraine-kriser lige pludseligt beskæftiger sig med sådan en lille nichedel af ungdomselitemiljøet i fodboldens verden. Og ja, jeg negligere det – for det handler ikke om mere end dette.

For hvis du lever i sportens verden (både i bredde- og eliteidrætten) er der kun ét fokus, når du har samlet dit sportshold til en træningstur: at optimere udbyttet fremadrettet! Der er kun dét mål. Og hvis DBU, og dets ungdomslandshold i øvrigt, får økonomisk støtte til dette, er det så ikke underordnet, hvor i verden turen går hen? Så længe DBU holder sig uden om folkestyreforhold og demokratiopfattelser i øvrigt, så har DBU ikke gjort noget som helst galt!

Bloggen her skal ikke føles som værende præget at en bestemt ideologisk overbevisning, eller udvise nogle former for politiske sympatier. Dette er bestemt ikke meningen. I virkeligheden handler det om, at politikere skal diskutere dét, de har forstand på (hvis noget…). Og så skal man lade fodboldfaglige dispositioner være overladt til fagfolk, der faktisk ved, hvad de taler om. Desværre bevæger man sig lidt i et grænseland i netop denne debat. Men historien her druknede netop i fodboldmiljøet, som jeg skrev i min indledning, på grund af den manglende forståelse for elitesport, som sportens egen minister udviser. Sportens egen minister varetager ikke sportens egne interesser – og dér har vi kerneproblemet! 

⏰ Næste
annonce
annonce
mackabler.dk
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️