Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Hold venligst op med at pisse på fodboldfans TV2!

Fredag morgen rejste der sig en mindre storm på Twitter, da en vært på TV2’s morgen TV, indledte et interview med, at sige: »Håndbold er nærmest vores nationalsport.«

Fodbold journalister landet over hoppede straks ind i debatten, som også afkastede sig et ganske fint skriv af Emil Ellesøe Ditzel på journalisten.dk, hvor bl.a. Jesper Simo, fodboldkommentator på Canal8 og Canal9 deltog. Jeg blandede mig selv en smule i debatten på Twitter, men mest for at give min mening og forklaring.

For selvfølgelig ser TV2 håndboldsporten som noget meget vigtigt. TV2 har mistet stort set alle de fodboldrettigheder stationen har haft, senest landsholdet, som nu i fremtiden skal ses hos SBS på Kanal 5. Da TV2’s nye kanal TV2/Sport blev annoncerede var bl.a. Peter Brüchmann, der nu er digital chef hos TV2, ude og svare - igen på Twitter - at kanalen ville sende ”Flere end du tror” kamp. Faktum er, at før dags dato, har kanalen sendt én (1) kamp DIREKTE, siden kanalen startede den 9. Januar. Selvfølgelig er TV2 undskyldt på visse områder. De fleste ligaer har ligget stille her i starten af året. Faktum er dog, at TV2 forsat kun har rettighederne til Eredivisie i Holland på klubplan.

Jeg har ingen problemer med at TV2 sender en masse håndbold - vi elsker håndbold her på Sofabold, ligesom vi elsker håndboldfans. Det ville glæde mig utrolig meget, hvis TV2 oprettede en TV2/Håndbold kanal, hvor de sendte håndbold 24 timer i døgnet. Jo flere LIVE kampe på programmet, jo bedre. Så skal man bare melde klart ud, at det er det man går efter.

Søndag middag havde TV2/Sport så sin helt store chance for at vise, at man - også - satsede på fodbolden. Et af de største opgør, hvis ikke det største, nemlig opgøret mellem AFC Ajax Amsterdam og Feyenoord Rotterdam. Opgøret skulle spilles 12:30, altså kunne fodboldfolket være sikker på, at kampen ikke blev flyttet eller sendingen blev aflyst på grund af håndbold VM i Qatar.

Og nej, det var heller ikke håndbolden der pludselig blandede sig fodboldsendingen - det var derimod badminton! TV2 valgte at sløjfe sendingen af første halvleg, på grund af en Grand Prix finale fra Indien i badminton. Jo finalen havde danske deltagelse (og vinder), men endnu engang fik TV2 vist, at fodboldfolket er blandt de lavest prioriterede på kanalen. Jeg havde selv mit TV stående på TV2/Sport igennem hele badmintonkampen, da vi ønskede at give Sofabold’s følgere på Twitter besked, når TV2/Sport startede sendingen af kampen fra Holland. Én enkelt gang nævnte badminton kommentatoren, at fodboldkampen blev sendt på TV2/Play.

Da Badminton kampen sluttede, cirka 35 minutter inde i fodboldkampen, havde TV2 så taget beslutningen om, at man ville sende uddrag fra første halvleg i perioden indtil 2. Halvleg startede i Holland. Det var derfor kun 2. Halvleg som TV2/Sport seere kunne følge med i, hvis man ikke lige havde været tunet ind på TV2/Sport i det øjeblik hvor kommentatoren nævnte, at kampen også kunne følges digitalt på nettet.

Jeg er fuldt ud klar over, at Frederik Lauesen, sportschef på TV2, sikkert vil kalde mig en del af “Københavner-fodbold-journalist-parnasset”, det kan jeg sagtens leve med (det kunne dog ikke være længere fra sandheden).

Mit spørgsmål til Frederik Laursen er blot… Er badminton en nationalsport?

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
mackabler.dk
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️