Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Overblik over Premier League kampe

Hold venligst op med at pisse på fodboldfans TV2!

Fredag morgen rejste der sig en mindre storm på Twitter, da en vært på TV2’s morgen TV, indledte et interview med, at sige: »Håndbold er nærmest vores nationalsport.«

Fodbold journalister landet over hoppede straks ind i debatten, som også afkastede sig et ganske fint skriv af Emil Ellesøe Ditzel på journalisten.dk, hvor bl.a. Jesper Simo, fodboldkommentator på Canal8 og Canal9 deltog. Jeg blandede mig selv en smule i debatten på Twitter, men mest for at give min mening og forklaring.

For selvfølgelig ser TV2 håndboldsporten som noget meget vigtigt. TV2 har mistet stort set alle de fodboldrettigheder stationen har haft, senest landsholdet, som nu i fremtiden skal ses hos SBS på Kanal 5. Da TV2’s nye kanal TV2/Sport blev annoncerede var bl.a. Peter Brüchmann, der nu er digital chef hos TV2, ude og svare - igen på Twitter - at kanalen ville sende ”Flere end du tror” kamp. Faktum er, at før dags dato, har kanalen sendt én (1) kamp DIREKTE, siden kanalen startede den 9. Januar. Selvfølgelig er TV2 undskyldt på visse områder. De fleste ligaer har ligget stille her i starten af året. Faktum er dog, at TV2 forsat kun har rettighederne til Eredivisie i Holland på klubplan.

Jeg har ingen problemer med at TV2 sender en masse håndbold - vi elsker håndbold her på Sofabold, ligesom vi elsker håndboldfans. Det ville glæde mig utrolig meget, hvis TV2 oprettede en TV2/Håndbold kanal, hvor de sendte håndbold 24 timer i døgnet. Jo flere LIVE kampe på programmet, jo bedre. Så skal man bare melde klart ud, at det er det man går efter.

Søndag middag havde TV2/Sport så sin helt store chance for at vise, at man - også - satsede på fodbolden. Et af de største opgør, hvis ikke det største, nemlig opgøret mellem AFC Ajax Amsterdam og Feyenoord Rotterdam. Opgøret skulle spilles 12:30, altså kunne fodboldfolket være sikker på, at kampen ikke blev flyttet eller sendingen blev aflyst på grund af håndbold VM i Qatar.

Og nej, det var heller ikke håndbolden der pludselig blandede sig fodboldsendingen - det var derimod badminton! TV2 valgte at sløjfe sendingen af første halvleg, på grund af en Grand Prix finale fra Indien i badminton. Jo finalen havde danske deltagelse (og vinder), men endnu engang fik TV2 vist, at fodboldfolket er blandt de lavest prioriterede på kanalen. Jeg havde selv mit TV stående på TV2/Sport igennem hele badmintonkampen, da vi ønskede at give Sofabold’s følgere på Twitter besked, når TV2/Sport startede sendingen af kampen fra Holland. Én enkelt gang nævnte badminton kommentatoren, at fodboldkampen blev sendt på TV2/Play.

Da Badminton kampen sluttede, cirka 35 minutter inde i fodboldkampen, havde TV2 så taget beslutningen om, at man ville sende uddrag fra første halvleg i perioden indtil 2. Halvleg startede i Holland. Det var derfor kun 2. Halvleg som TV2/Sport seere kunne følge med i, hvis man ikke lige havde været tunet ind på TV2/Sport i det øjeblik hvor kommentatoren nævnte, at kampen også kunne følges digitalt på nettet.

Jeg er fuldt ud klar over, at Frederik Lauesen, sportschef på TV2, sikkert vil kalde mig en del af “Københavner-fodbold-journalist-parnasset”, det kan jeg sagtens leve med (det kunne dog ikke være længere fra sandheden).

Mit spørgsmål til Frederik Laursen er blot… Er badminton en nationalsport?

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvilken ⚽️ liga følger du tættest?
3F Superligaen
NordicBet Ligaen
2. Division
Premier League
La Liga
Serie A
1. Bundesliga
Ligue 1
Eredivisie
Anden
Uge 05
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
1. Bundesliga
La Liga
Ligue 1
Major League Soccer
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa League
UEFA Euro 2020
A-League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hobro IK
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
HTH Ligaen
Primo Tours Ligaen
1. Bundesliga Männer
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Basketball
National Basketball Association
Andre
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Tour de France
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️