Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Få NordicBet Liga 2021/2022 i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Velkommen til Håndbolden på Sofabold.dk

Som nogle af vores faste besøgende måske har lagt mærke til, valgte vi i går at byde håndbolden velkommen på Sofabold.dk. Men hvorfor nu det? Vi har igennem længere tid modtaget forspørgelser fra en del personer, der spurte os, om vi kendte til en side som Sofabold.dk, bare med håndbold i stedet for. Vi har blankt måtte erkende, at vi ikke kendte til sådan en side, ikke fordi vi vidste den ikke fandes, men fordi vores kendskab til håndbold simpelthen var for lille. De sidste par dage har jeg undertegnet dog brugt lidt tid på at se om jeg kunne finde sådan en side, også for måske at få lidt inspiration til vores egen side. Det har dog ikke lykkeds mig at finde sådan en side - jo der findes sider der viser hvad håndbold der kommer i TV, men ikke som kun lister LIVE kampe, med kamptidspunktet listet. Vi tog derfor beslutningen om, at byde håndbolden velkommen, koden var næsten skrevet af sig selv, da 95 procent af alt kode er genbrugt fra fodbolddelen. Men nedpriotere vi så fodbolden? Nej! - er det enkle og klar svar. Vi vidste allerede fra start af, at vi ikke ville pille nogle kræfter fra fodbolddelen, for at få plads til håndbold. Vi har fået et par ekstra folk med på siden til at hjælpe med håndbolddelen, således at vi kan yde 100% på begge dele af siden. Sofabold.dk vil forsætte som hidtil, vi vil forsætte med at udvikle på siden, som vi har gjort siden august 2011, dem der er til håndbold vil bare også få glæde af den udvikling der sker nu. Fodbolden vil derfor stadig være kærneproduktet på Sofabold.dk, det er den sportsgren der klart bliver vist mest af i Danmark - vi kan nu bare også hjælpe dem der gerne vil se håndbold. Er det ikke bare for at tjæne flere penge vi har gjort det? Her må svaret også være et klart nej - Sofabold.dk med eller uden håndbold er en underskudsforretning. Forretningen er måske at tage munden fuld, da en forretning har en indkomst, hvilket vi ikke har. Sofabold.dk er et fan projekt, som vi laver fordi vi syntes det er sjovt og gerne vil glæde andre. De fleste ved, at flere besøgende på en side, betyder penge fra annoncer på siden. Vi fortæller gerne, at vi har modtaget bud på annoncer på siden, bud vi har takket nej tak til af flere grunde. Vi ønsker ikke at gøre siden til en stor annonce, eller penge maskine. Vi "lever" af jer der bruger siden, for alle dem der er med til at lave siden, giver det ekstra brændstof og motivation, når vi måned efter måned kan se flere og flere besøger siden. Vi håber langt de fleste vil tage godt imod den nye del af Sofabold.dk, vi har med vilje holdt de to dele skarpt adskilt, så de hardcore fodboldfans ikke behøver se håndboldkampe på siden og omvendt. -Jakob Termansen Redaktør / Sofabold.dk jakob@sofabold.dk
⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
FIFA World Cup 2022
UEFA Women's EURO 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
CAF Champions League
CAF Confederation Cup
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
EHF EURO (K)
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Ishockey
IIHF World Championship 2022
Metalligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Giro d'Italia
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Tour de France
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️