Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Få 3F Superligaen 2021/2022 i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

DM i fodboldloven for medier

Lad mig slå det fast, så der ikke er nogen tvivl. Jeg anser mig selv på ingen måde som ekspert i fodboldloven. Ikke engang tæt på.

Jeg havde dog alligevel accepteret en invitation til DM i fodboldloven for medier, der blev afholdt 17. februar i Parken, af Danske Fodbolddommere. Jeg deltog for at vise Sofabold flaget, støtte op om det fantastiske initiativ #livedommer som Danske Fodbolddommere kører på Twitter, samt ikke mindst for at have en hyggelig aften.

Rigtig mange af de store og større medier havde valgt at sende en mand til eventen, hvilket jeg fandt yderst positivt. Foruden de store og større medier, havde Danske Fodbolddommere valgt at invitere en række mindre medier som Bulibold, Dynamobold og DanskerDong - samt selvfølge mig selv som repræsentant for Sofabold. 6’eren (SBSDiscovery) og CANAL9 (Monday) havde valgt at sende et par stærke kort i Morten Glinvad (flot 3. plads) og Jesper Simo (endnu flottere 2. plads), mens VIASAT - højst skuffende - havde valgt ikke at deltage.

Danske Fodbolddommere havde valgt at sende alle deltagere et gult og et rødt kort, fløjte samt den nyeste udgave af fodboldloven. Jeg valgte selv at stole på min basale - og åbenbart begrænset - viden om fodboldloven, med et ”Den tager du på ryggraden, Jakob” indstilling, hvilket jeg måske var den eneste der havde gjort. Set i bagklogskabens lys, skulle jeg måske ha’ brugt et par timer på at læse lidt op på reglerne, det må der blive gjort snarest muligt.

For at komme tilbage til selve konkurrencen, så blev vi alle modtaget i Parken klokken 19, hvor holdet bag #LiveDommer bød os velkommen. Efter en intruduktion og lidt baggrundsviden omkring bl.a. #LiveDommer og gerningen som fodbolddommer, blev vi alle sat i gang med at besvare de 31 spørgsmål som holdet havde forberedt. Nu skal jeg ikke sige det med sikkerhed, men jeg er ret sikker på, at jeg rent faktisk var den første der lagde kuglepennen og lukkede mit spørgeskema sammen. Jeg kunne sikkert ha’ svaret 2-3 spørgsmål mere rigtigt, hvis jeg havde brugt lidt mere tid, ligesom jeg efterfølgende også har rystet på hovedet over et par af mine egne svar, da jeg godt kunne se min egne fejl efterfølgende. Det skal dog ikke bortforklare min ringe placering som næstsidst i konkurrencen.

Herfra skal der dog lyde et stort tak til Danske Fodbolddommere for en sjov, hyggelig og spændende event. Et stort tillykke til Jens Christian Larsen fra Folketidende med førstepladsen, samt en lovning om, at vi næsten år - skulle vi blive inviteret igen - sender vores egen Martin Dalskov, så vi kan komme lidt frem i feltet.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️