Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Fuldt overblik over EURO 2020 kampe
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

AG København - utopi eller en mulighed?

AG Københavns genfødsel
Man kan beskylde Jesper Nielsen for mange ting. Men små armbevægelser er ikke en af dem. Med tirsdagens nyhed om, at han vil lade AG København genopstå, har han med sine armbevægelser ryddet forsiderne på såvel de danske som internationale sportssektioner og nyhedssites. 

Ingen over eller ved siden af
Der er en mængde årsager til, at nyheden eksploderer. Manden er fantastisk til at sælge sig selv og skabe opmærksomhed om sine projekter. Hans liv ligner i visse elementer en kombination af en halvdårlig reality serie og en rigtig dårlig soap. Men vigtigst af alt: han skabte det suverænt bedste håndbold i danmarkshistorien. Helt på niveau med de bedste internationale klubber.

Det var dog ikke kun et håndbold hold. Det var også et brand, et produkt og et enestående underholdnings koncept. De kunne fylde hallerne i Danmark, hvad enten det var hjemme i Brøndby/Ballerup eller når de spillede på udebane. Der var mere omtale om ham og holdet end de fleste fodboldhold. Der har aldrig været et hold, der kunne nå AG København til sokkeholderne. Hverken nu eller tidligere.

Det kan gå begge veje
Hele konceptet bliver bygget på energien fra en hype, som han forsøger at piske frem. I første omgang ved at samle ”likes” på facebook. Selvom han ikke når de 50.000 ”likes” som han ønsker, formår han dog allerede nu at skabe interesse og omtale. Nok til, at der med garanti dukker forskellige investorer op. Tiden vil vise, hvilke typer det er. Penge skal der nok komme.

Den store udfordringer bliver, om der kommer penge nok og om han kan skabe opbakning fra en klub med ligalicens og kan tiltrække spillere af tilstrækkelig kvalitet. Sporene skræmmer og han har definitivt brændt en masse broer, da AG København projektet kuldsejlede i 2012.

Skulle han have venner tilbage i håndbold verdenen, kan det blive et nyt fantastisk eventyr for håndbolden. Personligt var jeg stor tilhænger af det gamle ”AGK” projekt. Projektet løftede sporten, skabte interesse og viste sportens potentiale som underholdning koncept/produkt. Et produkt der kan en masse, som udendørs arrangementer ikke kan. Det var også lige pludselig muligt, at samle et publikum til herrehåndbold i København (-sområdet). Det er ikke lykkedes for nogen i et par årtier.

Mulige samarbejdspartnere
Der er allerede et par klare samarbejdsklubber. En kunne være Helsinge/Nordsjælland Håndbold, der lider af kronisk pengenød og har allerede en ligalicens. Samtidig kommer de fra et område, hvor der er tradition og en naturlig interesse fra herrehåndbold. Samtidig er der Ballerup Superarena i baghaven, som også blev brugt til hjemmebane for AGK. 

En anden mulighed er HIK, der altid har haft stor opbakning, mange medlemmer og stolte traditioner. De mangler dog umiddelbart en arena og samtidigt er det temmelig usikkert, om en traditionsklub som HIK ønsker at samarbejde med Jesper Nielsen. 

Tager med et lille hop mod vest er der TMS Ringsted. De har bl.a. Borup Kemi som en af de større sponsorer, som også var en væsentlig samarbejdspartner med AGK. De stor opbakning og et godt bagland af frivillige. Samtidig har de en fornuftig arena, der dog skal opgraderes hvis holdet skal nå AGK niveau. 

Lidt længere ude og et større hop mod vest, kan man forestille sig, at han lokker en mindre klub i Slagelse området, der har en af landets flotteste håndbold haller, men ikke noget hold til at fylde den. Men det vil kræve, at han finder en klub, der kan udvikles fra de lavere divisioner til ligaen. 

Den sidste og mest åbenlyse mulighed er AJAX København. De har allerede en stor del af konceptet på plads og et hold, der er blandt favoritterne til at rykke op i ligaen. De mangler dog tilstrækkelige omgivelser til, at løfte projektet. Der er dog forskellige muligheder i Københavns området og Ballerup kunne også være et alternativ.

Splittelse
Personligt håber jeg, at det lykkes for Jesper Nielsen, at få stablet projektet på benene. Han gavner sporten, ved både at have niveauet og øge den generelle interesse. Omend jeg er splittet, da det kræver, at han har lært af de fejl der blev begået under AGK projektet. Virkelig lært noget, så det ikke ender med endnu et luftkastel der krakker. 

Men manden er jo langt fra uintelligent, så mon ikke han har det. Samtidigt håber jeg, at de øvrige ledere i dansk håndbold, denne gang kikke på hvad han gør og måske lærer noget i stedet for at pege fingre!  

 

Hvis ikke det hele bare er et spin, der skal lægge pres på SKAT for at afgøre hans skattesag…

 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️