×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

FIFA World Cup 2018 kalender/sendeplan

FIFA VM 201814. juni 2018 skydes det 21 FIFA World Cup i gang, når VM starter i Rusland.

For første gang siden 2010 er det med dansk deltagelse, efter det danske landshold besejrede Irland med 4-1 i returkampen i VM Playoff kvalifikationen, efter 0-0 i det første opgør i Telia Parken.

Hele 64 kampe skal afgøre vinderen af VM. Alle disse vil blive TV transmiteret. I Danmark er det DR og TV2 der deler rettighederne. Vi dækker dog også ARD og ZDF der har rettighederne i Tyskland, samt SVT og TV4 der har rettighederne i Sverige.

Kalenderen bliver automatisk opdateret, efterhånden som kampe bliver tilføjet. Vælger du at abonnere på kalenderen, vil kampene blive automatisk tilføjet med TV info.

Nogle brugere oplever Google Kalender fejler, når man forsøger at tilføje kalenderen. Dette er en fejl i Google Kalender. Prøv lidt senere, så virker det normalt.

Hold i 1/8 finaler, kvartfinaler, semifinaler og bronzekampen og finalen vil automatisk blive opdateret i kaldender når disse kendes.
 

VM Grupper
Gruppe A   Gruppe B
Rusland   Portugal
Saudi Arabien   Spanien
Egypten   Marocco
Uruguay   Iran
         
Gruppe C   Gruppe D
Frankrig   Argentina
Australien   Island
Peru   Kroatien
Danmark   Nigeria
         
Gruppe E   Gruppe F
Brasillien   Tyskland
Schweiz   Mexico
Costa Rica   Sverige
Serbien   Sydkorea
         
Gruppe G   Gruppe H
Belgien   Polen
Panama   Senigal
Tunesien   Colombia
England   Japan

 

23. juni
i dag, lørdag
FIFA World Cup 2018
13:30 14:00
Belgien - Tunesien
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe G) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeARDSVT1DR1
Belgien Tunesien

Belgien og Tunesien tørner sammen i 2 spillerunde af VM´s Gruppe G. Kampen spilles på Otkritie Arena i Moskva hvor de er plads til ca. 45.000 tilskuer. De to lande har ikke før mødt hinanden under en VM slutrunde.

Belgien fik den forventede sejr mod Panama i 1 gruppekamp, det blev til en 3-0 sejr mod puljens svageste hold. De 3 mål blev scoret af Lukaku med 2 mål, og Mertens med 1. Belgien kan med en sejr være næsten sikker på avancement til 1/8 finalerne. Man skal tilbage til september 2016 for at finde deres sidste nederlag, vinder de over Tunesien vil de være ubesejret i 21 kampe.

Tunesien tabte 2-1 til England i deres første kamp ved VM, og selvom England først scorede i kampens overtid, så var Tunesien skuffende at se på. Tunesien er tvunget til at få point hvis det ikke allerede efter 2 kampe skal være et farvel til VM. Sidst Tunesien vandt en kamp ved et VM var tilbage i 1978, eller er det blevet til 4 uafgjort og 8 nederlag.

Belgien er en af VM´s favoritter, og i kampen imod Tunesien er alt andet end 3 point en skuffelse. Tunesien har kniven for struben, og skal have point, og helst 3. Det bliver spændende at se hvor langt Tunesien kommer frem på banen fra start, for Belgien er et farligt hold i omstillinger.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 21 juni 11:41

FIFA World Cup 2018
16:00 17:00
Sydkorea - Mexico
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe F) Del via Tilføj kalender
NRK1ARDTV4 SverigeTV2
Sydkorea Mexico

Sydkorea og Mexico mødes lørdag eftermiddag på Rostov Arena i deres anden gruppekamp i Gruppe F, efter de to hold fik en noget forskellig start på VM i Rusland.

Sydkorea måtte i deres første opgør se sig besejret 0-1 af det svenske mandskab, efter Andreas Granqvist scorede kampens eneste mål på et helt korrekt dømt straffespark. Sydkorea viste dog fine takter i opgøret med formåede aldrig at blive helt farlige foran det svenske mål og sejren til Sverige må betegnes som helt fortjent.

Noget mere overraskende var Mexico's sejr over de regerende verdensmestre fra Tyskland. Med en 1-0 sejr formåede Mexico at skabe noget af en overraskelse i et opgør hvor Tyskland stod på det meste, men ikke formåede at sende bolden over stregen, på trods af stor overvægt i både spil og chancer. Dermed er Mexico for alvor kommet ind i kampen om en plads videre fra gruppespillet, noget de fleste nok havde forventet skulle tilfalde Sverige og Tyskland.

Mexico må betegenes som klare favoritter i lørdagens opgør mod et sydkoriansk mandsakb der aldrig for alvor formåede at vise den fornødne kvalitet mod Sverige og næppe kan stille det store op mod et mexicansk mandskab fyldt med selvtillid efter sejren over Tyskland.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 23 juni 10:30

FIFA World Cup 2018
19:20 20:00
Tyskland - Sverige
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe F) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeARDTV4 SverigeTV2
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
LIVE nu
24. juni
i morgen, søndag
FIFA World Cup 2018
13:30 14:00
England - Panama
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe G) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeARDSVT1DR1
England Panama

England og Panama tørner sammen på Nizhny Novgorod Stadium i Nizhny Novgorod. Det er anden kamp for begge lande, og de har ikke før mødt hinanden i en VM slutrunde.

England vandt deres første kamp ved VM ved at slå Tunesien med 2-1. England skulle helt hen til dommeres tillægstid for at scorer det befriende mål til 2-1. Begge mål blev scoret af Harry Kane. Sterling havde ikke en af sine bedste kampe, og det spekuleres i fra Engelske medier, at Rashford kommer ind fra start og afløser ham. Derudover har Dele Alli ikke deltaget i træningen de sidste 2 dage på grund af en skade.

Panama mødte overmagten fra Belgien i deres første kamp ved VM nogensinde. Panama tabte med 3-0 hvilket var helt fortjent. Panama vil også i denne kamp få det svært, og de skal ud fra en stærk defensiv forsøge at holde kampen åben så længe som muligt.

England er kæmpe favorit, og alt andet end 3 point vil være en skuffelse. England kan spille sig videre i turneringen med en sejr, hvor Panama skal have point hvis de stadig skal komme i betragtning  til en plads i 1/8 finalerne.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 22 juni 20:55

FIFA World Cup 2018
16:30 17:00
Japan - Senegal
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe H) Del via Tilføj kalender
NRK1ARDTV4 SverigeDR1
FIFA World Cup 2018
19:20 20:00
Polen - Colombia
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe H) Del via Tilføj kalender
NRK1ARDTV4 SverigeTV2
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
25. juni
mandag
FIFA World Cup 2018
15:20 16:00
Uruguay - Rusland
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe A) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeTV4 SverigeTV2
FIFA World Cup 2018
15:50 16:00
Saudi Arabien - Egypten
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe A) Del via Tilføj kalender
TV4 SverigeTV2 Sport
FIFA World Cup 2018
19:30 20:00
Spanien - Marocco
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe B) Del via Tilføj kalender
NRK1SVT1DR1
Spanien Marocco

Spanien vs. Marokko er en kamp, hvor Spanien SKAL vinde, hvis de skal føle sig 100% sikker på avancement (plus bedst mulig seedning). Marokko er "færdige" ved dette VM efter et meget hårdt nederlag mod Portugal på 0-1, hvor de havde alle chancer i verden for at score (især Benatia havde mange store chancer). Dette gør at de står uden point efter to kampe, men deres spil har været til meget mere (heldet har manglet). Man kan håbe Marokko kan finde motivationen frem igen, for så kan de bestemt spille op med et Spansk Landhold, som har vist store svagheder i forsvaret (især over kanterne/mand-mand-spillet og deres to "små backs" på indlæg). 

Spanien har et kæmpe pres på sig ved dette VM, og det vil være en kæmpe fiasko, hvis de skulle tabe denne kamp, men deres spil har været meget on/off, ved denne slutrunde (alt for mange sats i forsvaret, og er meget sårbare overfor kontraer og indlæg). Deres formel bliver det hurtige kombinations spil mellem Iniesta-Isco-D.Silva, som stort set står for alt det offensive spil(D.Costa gør ikke meget for deres spil, men er altid farlig i feltet). Dog har Spanien en masse erfaring, og den alene bør gøre dem i stand til at kunne sikre et godt resultat (dog vigtigt at de spiller med den rigtige "gnist", og ikke taber på den faktor). 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 21 juni 19:30

FIFA World Cup 2018
19:30 20:00
Iran - Portugal
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe B) Del via Tilføj kalender
DR3
Iran Portugal

Iran vs. Portugal er en meget spændende kamp, mellem to hold som begge kan gå videre med en sejr, men også kan tabe det hele på jorden med et nederlag(særligt Portugal har meget at tabe i denne kamp). Portugal kommer fra en meget snæver 1-0 sejr mod Marokko, hvor de skabte mange kontra-muligheder, mens også gav et hav af chancer væk(især på standardsituationer), og havde heldet med sig i en del situationer(dommeren var ret kontroversiel). Iran kommer til kampen med et kedeligt 0-1 nederlag mod Spanien, i en kamp, hvor de blev udspillet i den første halvleg, men fik vendt det til sidst i kampen, og var ultra tæt på et remis(de skabte mange chancer på standardsituationer, og returboldene). 

Portugal er favoritter til kampen, og bør få massere af boldbesiddelse, men de skal nok bruge indlæg(med ekstra folk i feltet fra bagkæden), hvis de skal kommer til store chancer. Iran skal udnytte Portugals forsvars spil på især dødbolde, hvor der har været utrolig mange situationer med fejlkommunikation og decideret ringe clearinger(alt for meget kaos). Iran skal prøve at holde kampen tæt, og slå til i den sidste fase af kampen, hvor de har været skarpe ved VM, og Portugal har vist lidt sårbarhed.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 21 juni 19:18

Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
26. juni
tirsdag
FIFA World Cup 2018
15:00 16:00
Danmark - Frankrig
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe C) Del via Tilføj kalender Vi Anbefaler
NRK1SVT1DR1
FIFA World Cup 2018
15:30 16:00
Australien - Peru
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe C) Del via Tilføj kalender
DR3
FIFA World Cup 2018
19:30 20:00
Island - Kroatien
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe D) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeTV4 SverigeDR1
FIFA World Cup 2018
19:30 20:00
Nigeria - Argentina
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe D) Del via Tilføj kalender
TV4 SverigeDR3
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
27. juni
onsdag
FIFA World Cup 2018
15:20 16:00
Mexico - Sverige
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe F) Del via Tilføj kalender
NRK1SVT1TV2
FIFA World Cup 2018
15:50 16:00
Sydkorea - Tyskland
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe F) Del via Tilføj kalender
ZDFSVT2TV2 Sport
FIFA World Cup 2018
19:20 20:00
Serbien - Brasilien
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe E) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeTV4 SverigeTV2
FIFA World Cup 2018
19:50 20:00
Schweiz - Costa Rica
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe E) Del via Tilføj kalender
TV4 SverigeTV2 Sport
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
28. juni
torsdag
FIFA World Cup 2018
15:30 16:00
Senegal - Colombia
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe H) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeTV4 SverigeDR1
FIFA World Cup 2018
15:30 16:00
Japan - Polen
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe H) Del via Tilføj kalender
TV4 SverigeDR3
FIFA World Cup 2018
19:20 20:00
England - Belgien
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe G) Del via Tilføj kalender
NRK1SVT1TV2
FIFA World Cup 2018
19:50 20:00
Panama - Tunesien
(FIFA World Cup 2018 - Gruppe G) Del via Tilføj kalender
TV2 Sport
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
Følg Sofabold på Facebook
30. juni
lørdag
FIFA World Cup 2018
15:30 16:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - 1/8 finale) Del via Tilføj kalender
NRK1TV4 SverigeDR1
FIFA World Cup 2018
19:30 20:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - 1/8 finale) Del via Tilføj kalender
NRK1SVT1DR1
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
1. juli
søndag
FIFA World Cup 2018
15:20 16:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - 1/8 finale) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeSVT1TV2
FIFA World Cup 2018
19:30 20:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - 1/8 finale) Del via Tilføj kalender
NRK1SVT1TV4 SverigeDR1
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
2. juli
mandag
FIFA World Cup 2018
15:30 16:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - 1/8 finale) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeTV4 SverigeDR1
FIFA World Cup 2018
19:20 20:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - 1/8 finale) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeSVT1TV2
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
3. juli
tirsdag
FIFA World Cup 2018
15:00 16:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - 1/8 finale) Del via Tilføj kalender
NRK1SVT1TV2
FIFA World Cup 2018
19:20 20:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - 1/8 finale) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeTV4 SverigeTV2
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
6. juli
fredag
FIFA World Cup 2018
15:00 16:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - Kvartfinale) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeSVT1TV2
FIFA World Cup 2018
19:20 20:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - Kvartfinale) Del via Tilføj kalender
NRK1TV4 SverigeTV2
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
7. juli
lørdag
FIFA World Cup 2018
15:30 16:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - Kvartfinale) Del via Tilføj kalender
NRK1TV4 SverigeDR1
FIFA World Cup 2018
19:30 20:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - Kvartfinale) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeSVT1DR1
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
10. juli
tirsdag
FIFA World Cup 2018
19:20 20:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - Semifinale) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeSVT1TV2
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
11. juli
onsdag
FIFA World Cup 2018
19:30 20:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - Semifinale) Del via Tilføj kalender
TV2 NorgeTV4 SverigeDR1
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
14. juli
lørdag
FIFA World Cup 2018
15:30 16:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - Bronzekamp) Del via Tilføj kalender
NRK1TV4 SverigeDR1
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender
15. juli
søndag
FIFA World Cup 2018
16:30 17:00
Ikke fastlagt - Ikke fastlagt
(FIFA World Cup 2018 - Finale) Del via Tilføj kalender Vi Anbefaler
ZDFSVT1DR1
Klik på den enkelte kamp for mere info / Tilføj til kalender