Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Viborg FF kalender 2016/2017

Viborg FF kalender

Dette er oversigten over all Viborg FF's TV kampe i sæsonen 2016/2017. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores Viborg FF kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2016/2017 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.

Husk at siden skal være fuldt hentet, før du tilføjer kampene til din kalender!

 

28. maj
i dag, søndag
Alka Superligaen
17:00 18:00
AGF - Viborg FF
(Alka Superligaen - Alka Superliga Playoff) Del via Tilføj kalender
ViaplayTV3+
AGF Viborg FF

AGF og Viborg mødes på Ceres Park i den livsvigtige kamp om 11 pladsen, og dermed billet til næste års Superliga. Taberen skal ud i 2 nervepirende opgør mod Nr. 3 fra Nordicbet ligaen, og den er lige nu besat af FC Helsingør med en runde tilbage. Første opgør endte 2 - 2 i Viborg, og det så længe ud til en sejr til AGF, men kort før tid fik S. Deble udlignet.

AGF må siges at være favoritter på grund af 2 - 2 fra det første opgør, men også i forhold til de spiller på hjemmebane. Duncan scorede sit Superligamål nummer 140 i Viborg , og er nu den mest scorende i Superligaens historie. Ceres Park kommer til at koge på søndag, og der forventes et stort fremmøde fra hjemeholdets og udeholdets fans.

Viborg var tæt på at tabe første opgør, men i slutminutterne udligende de, og så lavede de faktisk målet til 3 - 2, men målet blev korrekt fløjtet for offside. Viborg kommer med selvtillid på grund af afslutningen af sidste kamp, og ved de skal bruge en sejr for at klare frisag i nedrykningskampen.

AGF og Viborg har mødtes 5 gange i sæsonen, og her er det blevet til 3 sejr til AGF og 2 uafgjort. Det er en stor kamp for begge hold, og vinderen kan også kalde sig Superliga klub næste sæson, mens taberen skal i playoff om nedrykning.

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Allan Petersen, 25 maj 21:13

Kamp startet
Optakt startet