Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

SønderjyskE kalender 2016/2017

SønderjyskE kalender

Dette er oversigten over all SønderjyskE's TV kampe i sæsonen 2016/2017. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores SønderjyskE kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2016/2017 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.

Husk at siden skal være fuldt hentet, før du tilføjer kampene til din kalender!

 

28. maj
i dag, søndag
Alka Superligaen
15:30 16:00
F.C. København - SønderjyskE
(Alka Superligaen - Mesterskabsspil) Del via Tilføj kalender
ViaplayTV3 SPORT 1
F.C. København SønderjyskE

Parken danner rammen når mestrene og de nyslåede pokalvindere, F.C. København tager imod SønderjyskE i denne sidste runde af Alka Superligaen. De to hold har ikke det store at spille for. FCK har længe været sikret mesterskabet, og Sønderjyderne kan maksimalt avancere en enkelt placering.

Hjemmeholdet lignede indtil for nyligt at de skulle gå ubesejrede igennem superligaen - dette blev dog spoleret, da Lyngby BK. og FC Midtjylland begge satte en kæp i hjulet for københavnerne, og sørgede for to nederlag. Det forårsagede dog kun kosmetisk skade, for de hvidblusede københavnere har igen formået at være ganske suveræne sæsonen igennem, og der har vel reelt aldrig været tvivl om, hvor skabet skulle stå. Derfor kan de også gå fuldstændigt selvtillidsfulde ind til dette sidste opgør i sæsonen, hvor den seneste pokaltriumf over rivalerne, Brøndby IF, kun kan have givet ekstra gejst. Kampen handler for FCK om, at slutte godt af sådan at fejringen af ”The Double” rigtigt kan bryde ud. Derudover vil der være noget motivation hos flere af de enkelte profiler på holdet for at vise sig frem overfor hjemmepublikummet en sidste gang, da flere af dem allerede har meldt deres kommende afsked.

De forsvarende sølvvindere fra Sønderjylland har på papiret en smule mere at spille for. Claus Nørgaards tropper kan nemlig stadigvæk formå at bytte en sjetteplads ud med en femteplads. Det kræver, at de får point, og at FC Nordsjælland samtidigt ikke får nogle, når de spiller ude imod Brøndby IF. Netop Brøndby kan sønderjyderne boltre sig af at have slået ret så overbevisende i deres seneste kamp, 3-0 vandt de således i Haderslev. En femteplads vil betyde flere penge i kassen, da tv-pengene uddeles på baggrund af placeringer.

Det er aldrig lykkedes SønderjyskE at slå FCK i en superligakamp, men måske at de kan hente noget håb i, at FCK spillerne muligvis har været ude at fejre torsdagens pokaltriumf, og derfor kan være lidt ramte af det.

Opgøret dømmes af Anders Poulsen.

God kamp!

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Esben Christensen, 26 maj 18:41

Kamp startet
Optakt startet