×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Silkeborg IF kalender 2017/2018

Silkeborg IF kalender

Dette er oversigten over all Silkeborg IF's TV kampe i sæsonen 2017/2018. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores Silkeborg IF kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2017/2018 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.

Husk at siden skal være fuldt hentet, før du tilføjer kampene til din kalender!

 

27. maj
søndag
Alka Superliga
17:55 18:00
Esbjerg fB - Silkeborg IF
(Alka Superliga - Playoff 2:2) Del via Tilføj kalender
Viaplay\ onclick=TV3+
Esbjerg fB Silkeborg IF

Søndag aften skal Esbjerg fB og Silkeborg IF ud i det afgørende slag om en plads i næste sæsons Alka Superliga, når de to hold mødes på Blue Water Arena i Esbjerg i den afgørende playoff kamp.

Esbjerg fB måtte se sig slået 0-1 af Silkeborg IF i det første opgør på JYSK Park i Silkeborg torsdag aften, da Gustaf Nilsson scorede kampens eneste mål med en tyve minutter tilbage af opgøret, efter Davit Skhirtladze sendte et Silkeborg straffespark, begået mod netop Gustaf Nilsson, i første halvleg. Det er dermed et EfB mandskab der skal frem på banen i søndagens opgør hjemme i Esbjerg, hvis man skal gøre sig forhåbninger om en hurtig returnering til landets bedste række, som man måtte forlade på en skuffende 14. plads i sidste sæson. Esbjerg har dog ikke været direkte imponerende på hjemmebane i de seneste tre opgør, hvor det er blevet til én sejr, ét uafgjort opgør, samt et nederlag til Vejle Boldklub, der som bekendt sikrede sig den direkte oprykning til Alka Superligaen. Esbjerg har blot formået at scorer to mål i de seneste tre hjemmekampe, nemlig da man vandt 2-1 over FC Roskilde, mens man hverken formåede at scorer i nederlaget til Vejle, eller i det seneste opgør på Blue Water Arena mod HB Køge, der endte 0-0.

På trods af nederlaget i DBU Pokalfinalen til Brøndby IF , har Silkeborg IF siden. To sejre, heraf den ene torsdag mod Esbjerg, samt to uafgjort opgør er det blevet til for Peter Sørensens mandskab, der absolut må betegnes til at stå med de bedste kort på hånden, når opgøret fløjtes i gang. Silkeborg har formået at scorer i deres seneste syv kampe og skal derfor tilbage til den 27. april, da man spillede 0-0 ude mod FC Helsingør, for at finde deres seneste opgør, hvor holdet ikke fandt frem til modstanderens målnet.

De to klubber stod overfor hinanden to gange i sidste sæson, hvor det første opgør i Esbjerg endte 0-0, mens kampen i Silkeborg endte med en 3-0 sejr til hjemmeholdet.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 25 maj 12:52