×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Real Madrid CF kalender 2017/2018

Real Madrid CFkalender

Dette er oversigten over all Real Madrid CF's TV kampe i sæsonen 2017/2018. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores Real Madrid CF kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2017/2018 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.

Husk at siden skal være fuldt hentet, før du tilføjer kampene til din kalender!

 

26. maj
lørdag
UEFA Champions League
17:00 20:45
Real Madrid C.F. - Liverpool F.C.
(UEFA Champions League - Finale) Del via Tilføj kalender Vi Anbefaler
Viaplay\ onclick=TV3+
Real Madrid C.F. Liverpool F.C.

Lørdag aften spilles årets største klubkamp, når Real Madrid C.F. møder Liverpool F.C. i dette års UEFA Champions League finale, der i denne sæson spilles på NSC Olimpiyskiy Stadium i Kijev, Ukraine.

Real Madrid har med tre finaler - og tre sejre - i de seneste fire års UEFA Champions League, været tæt på dominenrede i verdens største klubturnering. Med en 4-1 sejr i sidste års finale mod Juventus, samt en 6-4 sejr (efter straffesparkskokurrence) over Atlético Madrid forrig år, har Real Madrid vist sig som det hold man ska slå, hvis man skal sikre sig det største trofæ i klubturneringer. Den spanske hovedstadsklub har dog været knap så dominerende i dette års turnering, hvilket også viste sig i dette års semifinaler, hvor man var oppe imod tyske Bayern München. Her endte det første opgør i Tyskland 2-1 til Real Madrid, på trods af Bayern München fik bragt sig foran. To mål af Marcelo og Marco Asensio sikrede dog Real Madrid sejren. I returkampen i Madrid sikrede Karim Benzema sig med to scoringer Real Madrid en plads i finalen, på trods af gæsterne formåede at få 2-2. Det er dermed et Real Madrid mandskab der står i sin 15 europæiske finale i den bedste turnering. Blot tre gange har Real Madrid måtte forlade banen uden en sejr i finalen. Sidst det skete var tilbage i 1981, hvor modstanderen var netop Liverpool.

Mens Real Madrid har haft en dominerende roller i UEFA Champions League de seneste år, så var det dog Liverpool der lignede et hold der skulle danse sig igennem semifinalerne efter de første opgør. Hele 5-2 sikrede Liverpool sig hjemme på Anfield i det første semifinale opgør mod AS Roma, der noget overraskende havde tilspillet sig en semifinaleplads. Da Liverpool kom foran 2-1 på det Olympiske Stadion i Rom lignede det da også endnu en storsejr til det engelske mandskab. Romerne viste sig dog villig til at bidde fra sig i anden halvleg og med tre scoringer i anden halvleg var det tæt på det italienske mandskab skabte endnu en kæmpe overraskelse i Rom. Liverpool formåede dog at holde stand i de sidste minutter og sikrede sig dermed en samlet 7-6 sejr og dermed en plads i deres første UEFA Champions League finale siden 2007, hvor man måtte se sig slået 1-2 af AC Milan. Liverpool har vundet UEFA Champions League en enkelt gang siden turneringen skiftede format tilbage i 1992/1993 sæsonen. Tilbage i 2004/2005 sæsonen sikrede holdet sig trofæet i en af de mest mindeværdige opgør i turneringens histrorie, da man efter at ha' været bagud 0-3 ved pausen, formåede at få 3-3 i den ordinære tid og derefter vinde finalen i straffesparkskonkurrencen.

De to klubber skal helt tilbage til sæsonen 2014/2015 for at finde deres seneste opgør, da de begge var i UEFA Champions League gruppespillet sammen. Her endte det første opgør på Anfield med en 3-0 sejr til Real Madrid, mens det spanske mandskab vandt 1-0 hjemme i Madrid efterefterfølgende.

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 22 maj 09:11