Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Lyngby Boldklub kalender 2016/2017

Lyngby Boldklub kalender

Dette er oversigten over all Lyngby Boldklub's TV kampe i sæsonen 2016/2017. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores Lyngby Boldklub kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2016/2017 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.

Husk at siden skal være fuldt hentet, før du tilføjer kampene til din kalender!

 

28. maj
i dag, søndag
Alka Superligaen
15:30 16:00
FC Midtjylland - Lyngby Boldklub
(Alka Superligaen - Mesterskabsspil) Del via Tilføj kalender Vi Anbefaler
ViaplayTV3 SPORT 2
FC Midtjylland Lyngby Boldklub

Åben kamp om bronzemedaljerne og den direkte kvalifikation til europæisk fodbold er hvad, der er på spil i denne sidste runde af Alka Superliga, når FC Midtjylland på MCH Arena i Herning tager imod Lyngby BK.

Hjemmeholdet FCM er et point efter dagens modstandere, og derfor er det en ”must-win”, for at Jess Thorups tropper kan indfri forventningerne om medaljer. Midtjyderne har generelt i sæsonen formået at score rigtig mange mål  - faktisk er de med 67 mål i sæsonen det anden mest scorende hold. Desværre for dem har de dog tilladt modstanderne at score hele 50 gange. Faktisk skal man kigge helt tilbage til d. 24/2-17, hvis man vil finde den kamp i Superligaen, hvor de senest har lykkedes med at holde buret rent (0-2 i Randers). Deres seneste fem kampe afspejler, til trods for en fin pointhøst med fire sejre imod stærke modstandere, problemstillingen. Målscoreren for de fem kampe hedder 15 – 12 i Ulvenes favør.

En af dem der har vist glimrende målform, er den store nigerianer, Paul Onuachu. ”Big Paul” er med ni slutspilstræffere topscoreren i mesterskabsslutspillet. En bedrift der netop er blevet belønnet, da han løb med prisen som månedens spiller i maj.

Lyngby på den anden side har imponeret de fleste, siden de sidste sæson rykkede op i Superligaen. Med den nuværende tredjeplads og udsigt til en mulig plads i Europa, må man sige, at de allerede har indfriet omverdenens forventninger. Alligevel vil David Nielsens mandskab formodentlig være opsatte på at fortsætte med de sædvanlige dyder, for at sikre medaljerne for næsen af midtjyderne. Det kan de gøre ved blot at spille uafgjort. Uafgjort var udfaldet senest de to hold mødtes - her endte kampen 2-2 på Lyngby Stadion. Lykkes det De Kongeblå at hive bronzemedaljerne hjem, så vil det være første gang i 25 år, at klubbens aktører får medaljer om halsen.

Lyngby går ligesom FCM ind til kampen med en fin form, de har ligeledes vundet fire ud af de fem seneste Superliga kampe.

FCM har til opgøret tre spillere som afsoner karantæner:

Markus Halsti, Janus Drachmann og Marc Dal Hende.

Lyngby har til opgøret en spiller som afsoner karantæne:

David Boysen.

Opgøret dømmes af Michael Tykgaard.

God kamp!

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Esben Christensen, 26 maj 17:37

Kamp startet
Optakt startet