Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

888 Ligaen 2016/2017

Boxer Herreligaen

Dette er oversigten over Herre Håndbold Ligaen 2016/2017. Da TV kanalerne først fortager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores Herreliga kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal.

Hvis du blot ønsker at ligge en enkelt klubs kampe i Herreliga ind i din kalender, skal du vælge holdet i dropdown menuen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2016/2017 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.

Husk at siden skal være fuldt hentet, før du tilføjer kampene til din kalender!

 

28. maj
i dag, søndag
888 Ligaen
15:50 16:10
Skjern Håndbold - Aalborg Håndbold (H)
(888 Ligaen - Finale, 2. kamp) Del via Tilføj kalender Vi Anbefaler
TV2
Skjern Håndbold Aalborg Håndbold

Det tog kun Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold én kamp at sikre at årets 888Liga finale, ligesom Primo Tours Ligaens, går i 3 kampe. Den anden af de 3 kampe spilles lørdag aften i Skjern Bank Arena, mens tredje kamp spilles 2. pinsedag i Gigantium i Aalborg uanset resultater i Skjern lørdag aften.

Kigger man på de 6 indbyrdes opgør mellem de 2 hold har spillet indtil videre i sæsonen, så kunne man godt fristes til at tro at årets DM guldmedaljer allerede var afsat til Skjern Håndbold – Aalborg Håndbold har nemlig kun 1 gang i sæsonen formået at hente en eneste sejr mod vestjyderne, mens det i 2 tilfælde er det dog endt uafgjort.

Men selvom Aalborg Håndbold endnu ikke har formået at slå Skjern Håndbold i denne sæson, så har det i perioder været tæt på. Inden finalen førte Skjern Håndbold 143 – 138 indbyrdes efter 5 kampe, hvori holdenes Santander Cup semifinale er regnet med men den første finalekamp som sagt ikke er.

Det ene af sæsonens 2 indbyrdes uafgjorte resultater kom i torsdags da de 2 hold tog hul på årets finalekampe, der derfor som sagt går i 3 kampe. Aalborg Håndbold førte ellers 14 – 11 ved pausen, men de måtte altså nøjes med et uafgjort resultat, 26 – 26. Lasse Mikkelsen blev topscorer i kampen med 9 mål på 12 forsøg, heraf 5 mål på 6 straffekast forsøg, mens Patrick Wiesmach og Sander Sagosen delte topscorerværdigheden med 8 mål, på henholdsvis 8 og 11 forsøg, hver for Aalborg Håndbold.

Søndagens finale dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding, mens Thomas Kristensen og Bent Nyegaard Madsen kommentere for TV2

af Anja Raahauge Olsen, 26 maj 19:31

Kamp startet
Optakt startet
5. juni
mandag
888 Ligaen
15:50 16:10
Aalborg Håndbold - Skjern Håndbold (H)
(888 Ligaen - Finale, evt. 3. kamp) Del via Tilføj kalender
TV2