×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
27. oktober
tirsdag
UEFA Women's EURO 2021
18:40 18:45
Sverige - Danmark (K) Vi Anbefaler
(UEFA Women's EURO 2021)
DR3
Sverige Danmark

Sverige tager imod Danmark på Gamla Ullevi. Det er en kamp mellem gruppens, på papiret, to bedste hold. Sverige har vundet deres to første kampe i kvalen, og har endnu til gode at lukke mål ind, mens Danmark for nogle dage siden vandt 4-0 over Moldovien. Begge hold er dermed ubesejrede. En sejr vil for begge hold være vigtig for at opnå førstepladsen og en garanteret plads til EM i Holland 2017.

Mens Danmark ikke var med ved det nyligt overståede VM for kvinder, skuffede Sverige fælt, og kom kun i ottendedelsfinalen på alleryderste mandat. De røg senere ud i ottendedelsfinalen til Tyskland. På trods af den skuffende præstation, skulle der være købt mere end 10000 billetter til kampen, og det er dermed publikums rekord til en EM kval kamp for kvinder i Sverige. Tidligere rekord lød på 8839. Kun indvielsen af stadionet (til kvindekampe) og en VM kval kamp har trukket flere tilskuere til.

De to hold fik begge en bronze medalje ved seneste EM (der blev ikke spillet om tredjepladsen), og da de to hold mødtes i åbningskampen i den turnering endte kampen 1-1. Da de to hold mødte hinanden senest, hvilket var i marts i år, endte kampen 3-3. Alt i alt har de to hold mødt hinanden 52 gange. Sverige har vundet de 29, mens Danmark halter bagefter med kun 11 sejre, mens der har været 12 uafgjorte.

Sverige stiller med store velkendte profiler som Nilla Fischer, Caroline Seger og Lotta Schelin. I tillæg hertil har de også årets spiller i den stærke franske liga, Division 1 Feminine, Sofia Jakobsson. De har også unge talenter som Stina Blackstenius og Pauline Hammarlund. Danmark har også sine profiler. Herunder kan nævnes Pernille Harder, som er nomineret som den svenske ligas bedste angriber og den mest værdifulde spiller, samt Nadia Nadim og Sanne Troelsgaard. Stærke defensive spillere som Theresa Nielsen og Simone Boye er også på holdkortet. Med Sofie Junge tilbage fra skade er det et dansk hold i stort set stærkeste opstilling. 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Din næste drømmerejse venter på dig - book den nu med kiwi.com!

af Katja Kragelund, 26 oktober 18:00

LIVE nu