×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
31. oktober
lørdag
Premier League
13:00 13:45
Chelsea FC - Liverpool F.C. Vi Anbefaler
(Premier League)
6'eren\ onclick=TV3+
Chelsea FC Liverpool F.C.

Det er et krise ramt Chelsea mandskab der lørdag middag tager imod Liverpool på Stamford Bridge i London, når de to klubber åbner 11. runde af Premier League.

Det er et Chelsea hold der blot har vundet én ud af deres seneste syv kampe, der skal forsøge at vinde tre livsvigtige point hjemme i London lørdag middag. Tirsdag aften måtte Chelsea se sig slået ud af Capital One Cup i 4. runde af Stoke City, da holdet tabte straffesparkskonkurrencen, efter man blot havde formået at spille 1-1 i ordinær tid. Da der ikke blev scoret i den forlænget spilletid, på trods af Chelsea spillede en mand i overtal, måtte der straffespark til. Her missede Eden Hazzard Chelseas femte spark og da Stoke havde scoret på alle deres straffespark, var det Chelsea der måtte rejse skuffet hjem.

Efter fem uafgjorte opgør i streg, vandt Liverpool sin første kamp under Jürgen Klopp, da man onsdag aften vandt 1-0 hjemme på Anfield over A.F.C. Bournemouth i Capital One Cup. Ligesom Chelsea har Liverpool fået en svær start på Premier League sæsonen, hvor man blot er placeret som nummer 9. Det er dog seks placeringer bedre end lørdagens modstander, som man har tre points forspring ned til. I sidste runde af Premier League fik holdet blot et enkelt point hjemme mod Southampton, så tre point mod de engelske mestre vil lune godt på point kontoen, samt på selvtilliden.

De to hold spillede seneste 1-1, da de mødtes tilbage i maj måned i 36. spillerunde. Her stod John Terry for kampens første scoring, mens Steven Gerrard sikrede Liverpool det ene point. Liverpool skal helt tilbage til 2012 for at finde den seneste sejr over Chelsea, der vandt man tilgengæld også 4-1 hjemme på Anfield, i et opgør hvor Daniel Agger kom på måltavlen.

Kampen kommenteres af:
6'eren: Morten Glinvad og Morten Bruun

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Din næste drømmerejse venter på dig - book den nu med kiwi.com!

af Sofabold.dk, 30 oktober 11:53

LIVE nu