×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
29. august
lørdag
1. Bundesliga
18:30 18:30
FC Bayern München - Bayer 04 Leverkusen Vi Anbefaler
(1. Bundesliga)
EuroSport 2
FC Bayern München Bayer 04 Leverkusen

Allianz Arena danner rammen om dagens sene opgør i Bundesligaen mellem de forsvarende mestre fra FC Bayern München og gæsterne fra Bayer 04 Leverkusen, der kommer til opgøret med en frisk sejr i Champions League-kvalifikationen over italienske SS Lazio i bagagen. 

Begge klubber har hentet maksimum point i sæsonens første to runder. Hjemmeholdet ydmygede Hamburger SV med 5-0 hjemme på Allianz Arena i premieren, mens det i sidste runde blev til en 1-2 sejr ude over 1899 Hoffenheim på trods af at Kevin Volland scorede Bundesligaens hurtigste mål efter blot 7 sekunders spil. Bayer 04 Leverkusen hentede ligeledes en sejr over 1899 Hoffenheim på 2-1 i premieren mens man i sidste runde rejste hjem fra Hannover 96 med en sejr på 0-1. Og så spillede Bayer sig altså, som nævnt, i Champions League efter samlet sejr over SS Lazio. 

Det er altså to hold der sprudler af selvtillid, der mødes i det sene opgør i Bundesligaen. Begge klubber har ligeledes sagt farvel til en spiller i går. For FC Bayern München gælder det danske Pierre-Emile Højbjerg der er sendt på leje i Schalke 04, mens Bayer 04 Leverkusen har solgt den sydkoreanske kant Heung-Min Son til engelske Tottenham Hotspur. Det er altså et lidt decimeret Bayer 04 der kommer på besøg i München her til aften. 

I sidste sæson mødtes de to klubber to gange i Bundesligaen og en enkelt gang i DFB Pokalen. Opgøret på Allianz Arena endte med en sejr til FC Bayern München på 1-0, mens det omvendte opgør på BayArena endte med en sejr til Bayer 04 på 2-0. Opgøret i DFB Pokalen endte 0-0 efter ordinær tid mens FC Bayern München vandt straffesparkskonkurrencen. 

Nu er det en ny sæson. Vinderen af opgøret kan se frem til at fortsætte stimen med maksimum point, mens taberen vil blive sat lidt tilbage. Under alle omstændigheder er der grundlag for en Bundesligakamp af høj klasse. 

Kampen kommenteres af Anders Bank-Rasmussen & Bjarne Goldbæk

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Oddser du på fodbold? Find de bedste odds gratis på SmartBets.com.

af Ulrik Forsom, 29 august 10:29

LIVE nu