×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
27. august
torsdag
UEFA Europa League
20:00 20:45
FC Midtjylland - Southampton F.C. Vi Anbefaler
(UEFA Europa League - Play Off kvalifikation, 2. kamp)
TV3+
FC Midtjylland Southampton F.C.

FC Midtjylland tager torsdag aften imod Southampton på MCH Arena, når de to hold mødes i returopgøret i UEFA Europa League kvalifikationens play off runde.

Stort set samtlige medier havde forudset, at FC Midtjylland ville få store problemer i det sydlige england i sidste uge, i de to klubbers første møde. Midtjyderne overraskede dog yderst positivt, med en frisk tilgang til kampen, hvor man ikke lod sig kue af presset eller de engelske værter fra Premier League.

Det er da også et FC Midtjylland hold med selvtilliden i orden, der torsdag aften tager imod Southampton. Blot ét enkelt nederlag er det blevet til i sæsonen, desværre for midtjyderne var det hjemme mod APOEL i Champions League kvalifikationen, der desværre senere betød exit fra den prestigefyldte turnering.

Modsat FC Midtjylland, så har Southampton haft en hård start i den hjemmelige Premier League. Blot to point har klubben hentet i de tre første runder, efter uafgjort mod Newcastle og Watford på udebane, mens man måtte se sig slået 0-3 hjemme af Everton i forrige uge. Det er dermed en presset Ronald Koeman der står i spidsen for sit mandskab torsdag aften på den jyske hede, hvor alt andet en en sejr og videre avancement til Europa League vil blive betegnet som en kæmpe skuffelse.

Kampen kommenteres af Niels Christian Frederiksen og Peter Graulund.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Prøv Viaplay i 2 uger, for 0 kr. Uden bindingsperiode.

af Sofabold.dk, 27 august 07:09

LIVE nu