×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
20. august
torsdag
UEFA Europa League
18:30 19:00
PAOK FC - Brøndby IF Vi Anbefaler
(UEFA Europa League - Play Off kvalifikation, 1. kamp)
Canal 9
PAOK FC Brøndby IF

Græske PAOK FC tager hjemme på Toumba Stadium i Thessaloniki imod de danske bronzevindere fra Brøndby IF, i den første play off kamp til UEFA Europa League kvalifikationen.

Torsdagens værter fra PAOK, er endnu ikke kommet igang i den græske Superleague, hvor holdet sluttede som nummer fire i slutspillet i sidste sæson. Den græske turnering starter først den kommende weekend, så holdt har blot haft Europa League kvalifikationskampe som forberedelse til torsdagens opgør mod Brøndby IF. Grækerne trådte ind i kvalifkationen i 2. runde, hvor man mødte kroatiske NK Lokomotiva. PAOK måtte se sig slået 1-2 i det første opgør i Zagreb, men vandt dog yderst sikkert 6-0 hjemme i Thessaloniki. I 3. runde af kvalifikationen var man oppe imod slovakiske FC Spartak Trnava, som man besejrede 1-0 hjemme i det første opgør, mens de to hold spillede 1-1 i returopgøret.

Den græske klub fik allerede tidligere på sommeren en del presseomtale i de danske medier, da klubben ansatte Frank Arsenen som sportsdirektør.

Brøndby IF fik en noget skidt start på den danske Alka Superliga i denne sæson, men kom dog fint igang i Europa League kvalifikationen, hvor man først var oppe imod A.C. Juvenes/Dogana fra San Marino, der blev slået 11-0 samlet, efter en 9-0 sejr hjemme i Brøndby i det første opgør. Efterfølgende stod klubben over for bulgariske PFC Beroe, som blev slået 1-0 samlet, på et udebanemål af Martin Albrechtsen i det første opgør.

I 3. runde stod Brøndby over for cypriotiske AC Omonia Nicosia, som formåede at få 0-0 i det første opgør på Brøndby Stadion. Der ventede derfor et svært opgør i den cypriotiske hovedstad i returopgøret. I et hektisk opgør hvor Omonia fik to straffespark, samt Brøndby blev ramt af en udvisning af Lukáš Hrádecký, der efterfølgende blev solgt til Eintracht Frankfurt, formåede Brøndby dog at hente 2-2 med hjem og dermed sikre sig videre deltagelse i kvalifikationen, på reglen om udebanemål.

Efterfølgende har Brøndby formået at få gang i pointhøsten i Alka Superligaen, hvor man her i weekenden hentede sin første sejr, da man vandt 4-0 ude mod Viborg FF. Det er dermed et Brøndby IF mandskab med - formentlig - en god potion selvtillid, der torsdag aften løber ind på Toumba Stadium i Thessaloniki, med Daniel Agger i spidsen.

Kampen kommenteres af Zak Egholm and Peter Sørensen.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Bliv klar til VM 2018 i Rusland - tilføj kampene til din kalender nu.

af Sofabold.dk, 20 august 10:16

LIVE nu