×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
20. august
torsdag
UEFA Europa League
20:30 21:00
Southampton F.C. - FC Midtjylland Vi Anbefaler
(UEFA Europa League - Play Off kvalifikation, 1. kamp)
TV3+
Southampton F.C. FC Midtjylland

Southampton F.C. tager hjemme på St Mary's Stadium imod de danske mestre fra FC Midtjylland, når de to klubber mødes i det første opgør i UEFA Europa Leagues play off runde, på den engelske sydkyst.

Efter en yderst positiv sæson, lykkedes det Ronald Koeman's hold at sætte sig på 7. pladsen i Premier League, der gav adgang til kvalifikationen til Premier League. Her trådte klubben ind i 3. runde af kvalifikationen, hvor modstanderen var SBV Vitesse, klubben der gav netop Ronald Koeman sit første kontrakt som manager tilbage i 2000. Den hollandske klub viste sig ikke at være det store problem for Premier League klubben, der efter en 2-0 sejr i det første opgør hjemme i England, slog Vitesse samlet med 5-0.

FC Midtjylland kvalificerede sig som danske mestre til UEFA Champions League kvalifikationen, hvor holdet forholdsvis nemt fik spillet sig frem til 3. runde, efter 2 opgør mod Lincoln Red Imp's FC fra Gibraltar. I 3 runde ventede så APOEL FC fra Cypern, som tidligere har slået både AaB og F.C. København ud af kvalifikationen. Det sket da også igen med FC Midtjylland, efter et 1-2 nederlag hjemme, mens man på den lidt mere positive side vandt 1-0 nede på Cypern. De to udebanemål APOEL scorede viste sig dog at være guld være fra cyprioterne, der sikrede sig videre deltagelse i Champions League play off kvalifikationen, mens FC Midtjylland måtte "nøjes" med Europa League play off.

Southampton fik ikke den bedste optakt til torsdagens opgør, da man i weekenden måtte se sig slået 0-3 hjemme af Everton i Premier Legue. Lidt mere positivt var det for FC Midtjylland, der hjemme i Herning fik 0-0 mod F.C. København og dermed holdte sin førsteplads i Alka Superligaen.

Kampen kommenteres af Niels Christian Frederiksen og Jan Mølby.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Oddser du på fodbold? Find de bedste odds gratis på SmartBets.com.

af Sofabold.dk, 20 august 17:05

LIVE nu