×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
24. august
mandag
Premier League
20:00 21:00
Arsenal FC - Liverpool F.C. Vi Anbefaler
(Premier League)
TV3 SPORT 2
Arsenal FC Liverpool F.C.

Arsenal tager hjemme på Emirates Stadium i London imod Liverpool, når de to klubber mødes mandag aften i det sidste opgør i Premier Leagues tredje runde.

Efter en forfærdelig start på sæsonen, hvor man tabte 0-2 hjemme mod West Ham i første runde, kom Arsenal noget bedre med i sidste weekend, da man vandt 2-1 ude mod Crystal Palace. Dermed er det blot blevet til tre point mod modstandere man ikke forventer vil kunne blande sig i toppen af ligaen, i de to første runder. Der ligger dermed et stort pres på Arsène Wenger i mandagens opgør, hvor det i det mindste forventes, at holdet giver gæsterne kamp til stregen i samtlige 90 minutter.

Mens Arsenal har skuffet en smule, så har Liverpool formået at hente to sejre i de to første runder mod Stoke og Bournemouth, uden dog at imponerer voldsomt. Blot 1-0 er det blevet i begge opgør, men Brendan Rodgers kan dog glæde sig over, at nyindkøbte Christian Benteke, som man hentede i Aston Villa i sommerpausen, fik scoret i sidste weekend. 

Der venter dermed et spændende opgør mellem sidste sæsons nummer tre og seks i Premier League, et opgør som Arsenal vandt 4-1 sidst de to hold mødtes Emirates Stadium, tilbage i april måned.

Kampen kommenteres af Carsten Sæbye og Jan Mølby.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Bliv klar til VM 2018 i Rusland - tilføj kampene til din kalender nu.

af Sofabold.dk, 24 august 07:27

LIVE nu