×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
1. november
søndag
3F Superliga
15:30 16:00
F.C. København - Randers FC Vi Anbefaler
(3F Superliga)
Canal 9
F.C. København Randers FC

F.C. København tager søndag eftermiddag imod Randers FC i Telia Parken, når københavnerne skal forsøge at udnytte FC Midtjyllands pointtab lørdag aften til Viborg FF i Alka Superligaen.

Med fire sejre i streg, ligner det et F.C. København mandskab der er ved at få spillet sig i form for alvor, efter en lidt usikker start på sæsonen. Ståle Solbakkens mandskab har sålede vundet otte ud af de seneste ti kampe i alle turneringer. Torsdag aften var ligaens tophold på besøg hos FC Fredericia i DBU Pokalen, hvor man havde valgt at spare flere profiler. F.C. København måtte dog ud i forlænget spilletid, efter man ellers var kommet foran efter en halv times spil, da Fredericia's Nikolaj Hagelskjær scorede kort før pausen. I den forlænget spilletid fik Kasper Kusk dog lukket kampen med en hurtig scoring. Dermed kunne københavnerne rejse hjem med en sejr og formentlig lidt mere spilletid i benene, end hvad Ståle Solbakken helst havde set.

Randers FC spillede deres opgør i DBU Pokalen allerede i forrig uge, så det er et helt friskt mandskab som Colin Todd kan stille op med i Telia Parken søndag eftermiddag. Randers havde mandag aften besøg af OB, hvor man dog måtte nøjes med 1-1 mod fynboerne og dermed se sig passeret af Brøndby IF i stillingen. Randers er dog forsat med i den bedste halvdel af Alka Superligaen, hvor man pt. er placeret på en 5. plads, syv point efter søndagens værter.

F.C. København vandt de to klubbers seneste møde i Telia Parken tilbage i september, hvor de to klubber mødtes i det udskudte opgør fra 1. runde af Alka Superligaen. Randers skal således tilbage til august 2013 for at finde den seneste sejr i Telia Parken over F.C. København. Man skal dog ikke længere tilbage end til foråret for at finde den seneste Randers sejr over F.C. København, da de vandt 3-0 hjemme i Randers i april.

Kampen kommenteres Zak Egholm og Mikkel Bischoff.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Bliv klar til VM 2018 i Rusland - tilføj kampene til din kalender nu.

af Sofabold.dk, 1 november 06:58

LIVE nu