×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
23. august
søndag
3F Superliga
17:00 18:00
F.C. København - AGF Vi Anbefaler
(3F Superliga)
TV3+
F.C. København AGF

Det er danmarks to største byer der står overfor hinanden, når F.C. København tager imod AGF i Telia Parken, i 6. runde af Alka Superligaen.

Efter at ha' siddet over i den første runde, i den udsatte kamp mod Randers FC, fik F.C. København en perfekt start med sejre i de to første opgør mod Esbjerg fB og SønderjyskE på udebane. Siden er det gået lidt i stå for hovedstadsklubben, der med et UEFA Europa League exit og to uafgjort kampe i Alka Superligaen, nu har godt brug for point på kontoen, hvis man skal holde trit med FC Midtjylland, der igen i går ligner den største udfordrer i kampen om mesterskabet. Københavnerne kan dog glæde sig over, at  Andreas Cornelius er på vej tilbage i kampform efter sit ankelbrud. FCK må dog forsat se  Pelle Nilsson, Benjamin Verbic, Bashkim Kadrii og Danny Amankwaa på skadeslisten, mens Daniel Amartey afsoner den anden af to karantænedage.

AGF har fået en yderst positiv start på ligaen, efter deres oprykning. To sejre og to uafgjorte i de første fem kamp, har sendt Århus klubben op i toppen af ligaen, hvor man før søndagens opgør er placeret på en flot 4. plads, en plads efter dagens værter. I sidste weekend måtte AGF dog gå fra banen for første gang i denne sæson uden point, da man måtte se sig slået hjemme i Århus med 2-3 af AaB, efter man ellers havde bragt sig foran 1-0, på et mål af Josip Elez. Tre mål i streg af AaB lukkede dog mere eller mindre kampen i Århus, indtil de sidste minutter, da Ahmed Yasin med to minutter tilbage af opgøret, skabte en smule spænding om resultatet. 

Det er ikke lykkedes AGF at vinde i de seneste 11 opgør mod F.C. København. Århusianerne skal således helt tilbage til 15. august 2009 for at finde den seneste AGF sejr over FCK, da man netop i Telia Parken vandt 1-0, på et mål af Peter Graulund.

Kampen dømmes af Lars Christoffersen, mens Derya Oguz og Darko Haramija vogter linjerne.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Bliv klar til VM 2018 i Rusland - tilføj kampene til din kalender nu.

af Sofabold.dk, 23 august 08:29

LIVE nu