×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
26. oktober
onsdag
National Basketball Association
02:00 02:00
Cleveland Cavaliers - New York Knicks Vi Anbefaler
(National Basketball Association)
TV2 SPORT
Cleveland Cavaliers New York Knicks

De forsvarende NBA-mestre Cleveland Cavaliers tager hjemme i Quicken Loans Arena imod New York Knicks, når sæsonens første kamp skal skydes igang.

Inden de to hold står ansigt til ansigt, så skal Cavaliers' spillerne først modtage deres championships ringe og se Cavaliers logoet bliver hejst til toppen af hallen. Det vil uden tvivl sætte gang i både publikum og spillere. Cavaliers har nogenlunde holdt på det hold som gjorde dem til mestre i sidste sæson. Hårdtkæmpende Matthew Dellavedova er rejst som det mest nævneværdige. De har derimod tilkoblet en god og erfaren scorer i form af Mike Dunleavy.

New York Knicks har haft gang i svingdøren. Holdet har fået en ny træner i Jeff Hornacek, en træner som ønsker at bolden kommer hurtigere op og ned af banen. Derudover har holdet hentet Derrick Rose og Joakim Noah fra Chicago Bulls, samt Courtney Lee fra Charlotte Hornets, alle spillere som går direkte ind i Knicks' starting lineup. Knicks har på papiret et spændende hold, men det kan hurtigt falde helt til jorden. Stort set samtlige profiler hos Knicks har været plaget af flere skader i løbet af de seneste par sæsoner, så det er deres store hæmsko.

I sidste sæson vandt Cavaliers samtlige kampe mod Knicks. Jovist ser det svært ud for Knicks i nattens kamp, men med den rutine holdet nu besidder, så ved de hvad det kræver at drille et hold af Cavaliers' kaliber.

Kampen kommenteres af Thomas Bilde og Peter Wang.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Bliv klar til VM 2018 i Rusland - tilføj kampene til din kalender nu.

af Casper Eriksen, 25 oktober 21:17

LIVE nu