×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
29. oktober
lørdag
Premier League
15:00 16:00
Tottenham Hotspur F.C. - Leicester City Vi Anbefaler
(Premier League)
Dplay\ onclick=6'eren
Tottenham Hotspur F.C. Leicester City

Torsdag eftermiddag tager Tottenham Hotspur imod de engelske mestre fra Leicester City på White Hart Lane, når de to klubber mødes i 10. runde af den engelske Premier League.

Tottenham tager imod lørdag eftermiddag på White Hart Lane som det eneste ubesejret mandskab i Premier League i sæsonens første ni runder. London klubben har blot fået uafgjort i de to seneste opgør i ligaen mod WBA (1-1) og Bournemouth (0-0) i sidste weekend. Onsdag aften var Tottenham så på besøg hos Liverpool i EFL Cuppen, hvor man måtte rejse hjem med et 1-2 nederlag, blandt andet takket være to mål af Liverpool's Daniel Sturridge, mens Vincent Janssen fik reduceret for Tottenham med et kvarter tilbage på et straffespark. Det er dermed et Tottenham mandskab der skal tilbage på rette kurs, hvis man ønsker at forblive i top fem i Premier League, inden der venter en svær hjemmekamp i UEFA Champions League i midtugen, samt et vigtigt London derby mod Arsenal i næste weekend.

Efter det hårde 0-3 nederlag i forrige weekend til Chelsea, fik Leicester lidt vind i sejlene igen i UEFA Champions League i forrige uge. Desværre for mange danskere gik det ud over de danske mestre fra F.C. København, der måtte se sig slået 1-0 i det engelske. Leicester fulgte sejren over F.C. København op med en 3-1 sejr over Crystal Palace i sidste weekend, i et opgør hvor Leicester aldrig rigtig kom i problemer. På trods af weekendens sejr er Leicester forsat blot nummer 12 i denne sæson, otte point efter lørdagens modstander der indtager femtepladsen. Leicester skal ligesom Tottenham også i aktion i Champions League i midtugen, hvor holdet besøger F.C. København i Telia Parken onsdag aften.

Leicester hentede fire point mod Tottenham i sidste sæson, hvor man hentede en 1-0 sejr på White Hart Lane, mens de to hold spillede 1-1 på King Power Stadium i sæsonens første opgør. Tottenham vandt dog de to klubbers seneste møde, da de vandt 2-0 på King Power Stadium i FA Cuppen, efter det første opgør var endt 2-2 i London.

Kampen kommenteres af Morten Glinvad og Thomas Gaardsøe.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Oddser du på fodbold? Find de bedste odds gratis på SmartBets.com.

af Jakob Termansen, 27 oktober 11:59

LIVE nu