×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play
30. oktober
søndag
3F Superliga
17:00 18:00
FC Midtjylland - F.C. København Vi Anbefaler
(3F Superliga)
TV3+
FC Midtjylland F.C. København

Løverne fra F.C. København er søndag aften et smut i Jylland, når de på MCH Arena gæster Ulvene fra FC Midtjylland i 15. runde af Alka Superligaen. Jyderne ligger på tredjepladsen med 26 point, og har dermed en afstand på seks point op til københavnerne, der topper tabellen med 32 point. Som de eneste har Løverne endnu ikke lidt nederlag i denne sæson.

FC Midtjylland har blot tabt et enkelt opgør ud af de seneste fem. Dette var tilbage i starten af måneden, da de her gæstede Lyngby Boldklub i et opgør, der endte med et nederlag på 1-0. Ulvene har dog efterfølgende sejret i de seneste to kampe. Først hev de tre point i land over AaB, imens det i sidste uge gik ud over Esbjerg fB. Esbjergenserne tog her, føringen efter 24 minutter. Der skulle dog blot gå to minutter før at Jonas Borring nettede og dermed udlignede til 1-1. Jakob Poulsen og Mikkel Duelund leverede efter pausen kampens to sidste mål og sendte dermed vestjyderne hjem med et nederlag på 1-3.

Gæsterne fra F.C.København har ligeledes taget fuld point for de seneste to opgør. Først med en 2-0 sejr over Silkeborg IF og senest 0-3 på udebane mod OB. Her blev de tre mål sat ind af Benjamin Verbic, Thomas Delaney. Men også Frederik Tingager fra OB hjalp Løverne på vej, da han her lavede selvmål.

Sidste gang de to mandskaber mødtes var i august måned i et omvendt opgør, hvor F.C. København vandt 3-1. Løverne har vundet fem ud af de sidste ti indbyrdes opgør, hvortil Ulvene har taget fuld point fire gange.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

Bliv klar til VM 2018 i Rusland - tilføj kampene til din kalender nu.

af Fie Sørensen, 26 oktober 16:47

LIVE nu