Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

UEFA Europa League 2017/2018

Her finder du en oversigt over alle TV kampe i UEFA Europa League gruppespillet, samt for knockout runderne for sæsonen 2017/2018.

Hvis du blot ønsker at ligge en enkelt klubs kampe ind i din kalender, skal du vælge holdet i dropdown menuen.

Bemærk at det KUN er kampe der bliver sendt på TV, der bliver tilføjet din kalender. Det er altså ikke samtlige kampe i Europa League, eller samtlige af de enkelte holds kampe der bliver tilføjet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

 

27. juli
i morgen, torsdag
UEFA Europa League
18:55 19:00
FC Krasnodar - Lyngby Boldklub
(UEFA Europa League - 3. kval runde, 1 kamp) Del via Tilføj kalender
ViaplayTV3+
FC Krasnodar Lyngby Boldklub

Det venter noget af en udfordring for danske Lyngby Boldklub i 3. kvalifikationsrunde til dette års UEFA Europa League, når man torsdag aften klokken 20 - lokal tid - står overfor FC Krasnodar på Krasnodar Stadium, der stod færdigt sidste år, med plads til 34,291.

FC Krasnodar træder direkte ind i 3. kvalifikationsrunde af UEFA Europa League kvalifikationen, takket være deres 4. plads i den russiske Premier League i sidste sæson. Krasnodar har dog allerede været i aktion to gange i den russiske Premier League i denne sæson, hvilket har kastet to sejre af sig mod FC Rubin Kazan (2-1 ude) og oprykkerne fra FC Tosno (2-0 hjemme). Dermed topper Krasnodar i øjeblikket Premier League i Rusland, dog med samme antal point og målscorer som både Lokomotiv Moskva og FC Zenit. I weekends opgør mod FC Tosno stod Mauricio Pereira og Joaozinho for værternes to scoringer.

Efter en flot 1-0 sejr over SK Slovan Bratislava i den slovenske hovedstad Bratislava, viste Lyngby Boldklub høj klasse i hjemmekampen i sidste uge, da man i returkampen vandt 2-1 hjemme på Lyngby Stadion i returkampen. Om det var sejren torsdag aften der havde sat sig i benene, skal være usagt, men søndag middag kom Lyngby for alvor ned på jorden igen, da man noget overraskende tabte 1-4 til AC Horsens i Alka Superligaen. Det er dermed et Lyngby Boldklub mandskab, der for alvor skal op på hesten igen torsdag aften, hvor en af klubbens sværeste modstander i nyere tid venter.

Lyngby Boldklub tager imod FC Krasnodar i næste uge i returkampen, et opgør der også sendes på TV3+ og Viaplay.

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 24 juli 18:13

UEFA Europa League
19:30 20:00
Brøndby IF - HNK Hajduk Split
(UEFA Europa League - 3. kval runde, 1 kamp) Del via Tilføj kalender
Dplay6'eren
Brøndby IF HNK Hajduk Split

Torsdag aften står Brøndby IF overfor kroatiske HNK Hajduk Split, når sølvvinderne fra sidste sæson, tager imod på Brøndby Stadion, i 3. kvalifikationsrunde til denne sæsons UEFA Europa League.

Efter en 2-0 sejr i det første opgør hjemme mod finske VPS i 2. kvalifikationsrunde, måtte Brøndby se sig slået 1-2 i returkampen i Finland. Det var dog nok til at sikre Brøndby videre med en samlet 3-2 sejr, hvor nu Hajduk Split venter. I weekenden løb Brøndby så ind i endnu et nederlag, da man gæstede FC Nordsjælland i Alka Superligaen. Trods en overvægt i spil og chancer, lykkedes det FC Nordsjælland at løbe med en 3-2 sejr. Brøndby kan glæde sig over, at nyindkøbte Lasse Vigen Christensen viste rigtig gode takter i kampen, hvor han også stod for Brøndby's scoring til 2-2. I forsvaret viste Brøndby dog, at der forsat er en del at arbejde med, et arbejde der helst gerne skulle være noget et stykke vej på torsdag, når Hajduk Split kommer på besøg.

Hajduk Split var i 2. kvalifikationsrunde oppe imod PFC Levski Sofia fra Bulgarien. Her sikrede kroaterne sig videre takket være en 1-0 sejr i den første kamp i Kroatien, mens returkampen i Sofia blev vundet med 2-1. Ligsom Alka Superligaen er den kroatiske MAXtv Prva liga også skudt i gang. Her sikrede Hajduk Split sig en 3-1 sejr i den første runde mod NK Lokomotiva, mens det i weekenden blev 2-2 ude mod NK Inter Zapresic. Dermed er Hajduk Split placeret på tredjepladsen i ligaen.

Kampen kommenteres af Zak Egholm og Lars Jacobsen.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 24 juli 20:18

UEFA Europa League
19:55 20:00
Arka Gdynia - FC Midtjylland
(UEFA Europa League - 3. kval runde, 1 kamp) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Arka Gdynia FC Midtjylland

Torsdag aften tager polske Arka Gdynia imod FC Midtjylland på Stadion GOSiR i 3. kvalifikationsrunde til denne sæsons UEFA Europa League.

Arka Gdynia er næppe en af de polske klubber, de fleste tænker på, hvis snakken falder på den polske Ekstraklasa. Holdet sikrede sig oprykning til Ekstraklasa i sæsonen 2015/2016 og sluttede på en noget beskeden 12 plads i sidste sæson. Noget anderledes gik det dog i den polske pokalturnering, hvor holdet nåede helt til finalen. Her sikrede man sig en 2-1 sejr efter forlænget spilletid, efter 0-0 i de første 90 minutter mod Lech Poznań med danske Lasse Nielsen på holdet. Dermed sikrede Arka Gdynia sig europæisk fodbold for første gang siden 1979, hvor man tabte 3-4 samlet til PFC Beroe Stara Zagora fra Bulgarien i første runde af UEFA Cup Winners Cup. Byen Gdynia hvor Arka Gdynia har hjemme ligger helt ud til Østersøen på den polske nordkyst. Stadion GOSiR har plads til 15,139 tilskuer, så der kan vente FC Midtjylland en hed aften i Polen torsdag aften. Arka Gdynia træder direkte ind i 3. kvalifikationsrunde og spiller dermed deres første kamp i kvalifikationen torsdag aften. I den polske Ekstraklasa har holdet været i aktion to gange, hvor det er blevet til en sejr på 2-0 over Slask Wroclaw, samt uafgjort 0-0 i weekenden ude mod oprykkerne fra Sandecja Nowy Sacz. Med fire point er Arka Gdynia placeret som nummer fire i Ekstraklasa.

Efter det noget skuffende 0-4 nederlag til Brøndby IF i første runde af Alka Superligaen, sikrede midtjyderne sig i weekenden sæsonens første sejr i Alka Superligaen med 2-0 hjemme i Herning over Silkeborg IF. I UEFA Europa League kvalifikationen hentede FC Midtjylland en flot skalp i sidste runde, da man formåede at slå ungarnske Ferencvarosi TC med samlet 7-3, efter en flot 4-2 sejr i Budapest, i det første opgør. Det er dermed også et FC Midtjylland manskab, der kommer til Polen som favoritter, mod et mandskab der senest spillede en europæisk kamp før spillerene på FCM holdkorten var født.

Kampen kommenteres af Niels Harild og Esben Hansen.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 25 juli 18:47

Alka Superliga kalender
3. august
torsdag
UEFA Europa League
19:30 19:45
Lyngby Boldklub - FC Krasnodar
(UEFA Europa League - 3. kval runde, 2 kamp) Del via Tilføj kalender
ViaplayTV3+
UEFA Europa League
20:00 20:30
FC Midtjylland - Arka Gdynia
(UEFA Europa League - 3. kval runde, 2 kamp) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9