Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

CS:GO ESL Pro League Sæson 7

ESL Pro League

ESL Pro League sæson 7 er CS:GO's svar på fodboldens UEFA Champions League. Her kæmper de bedste hold mod hinanden om en plads i ESL Pro League finalen, hvor de bedste 6 hold fra EU og NA delen mødes.

Vælger du at tilføje et holds kampe, vil alle de kampe som bliver streamet automatisk tilføjet til din kalender. Du vil dermed altid have en fuldt overblik over hvornår kampene bliver sendt.

Bemærk dog, at det er KUN kampe der bliver streamet LIVE du får i kalenderen. Bliver en kamp ikke LIVE Streamet, vil den ikke findes i kalenderen. Det er dog kun et lille antal kampe der ikke bliver LIVE streamet fra ESL Pro League.

Kampene fra ESL Pro League Finalen vil også komme i kalenderen. ESL Pro League sæsonen løber fra februar til maj måned 2018.

Bemærk at det ikke er alle EU hold der er klar endnu, da GODSENT har haft problemer med at komme til USA og kvalifikationskampene, på grund af vejret i USA pt.

Har du spørgsmål til kalenderen, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via vores Twitter konto, hvor vi hellere end gerne svare på spørgsmål.

Ønsker du et enkelet holds kampe i ESL Pro League i din kalender, kan du vælge holdet her under.

Der er desværre ikke programsat kampe endnu