Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Esbjerg fB kalender 2016/2017

Esbjerg fB kalender

Dette er oversigten over all Esbjerg fB's TV kampe i sæsonen 2016/2017. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores Esbjerg fB kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2016/2017 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.

Husk at siden skal være fuldt hentet, før du tilføjer kampene til din kalender!

 

28. maj
i dag, søndag
Alka Superligaen
12:30 13:00
AC Horsens - Esbjerg fB
(Alka Superligaen - Alka Superliga Playoff) Del via Tilføj kalender
ViaplayTV3 SPORT 1
AC Horsens Esbjerg fB

Søndag eftermiddag kæmpes der om at undgå direkte nedrykning til 1.Division, når AC Horsens og Esbjerg fB mødes på Casa Arena Horsens i returopgøret af Alka Superligaens nedrykningsplayoff.

I det sidste opgør endte det uafgjort. Delphin Tshiembe nettede for Den Gule Fare i det 38’ minut, men Robin Söder fik ligeledes lagt den ind i anden halvleg og udlignede altså dermed til 1-1 med hvilket slutresultatet også blev. Dermed står AC Horsens, efter reglen om udebanemål, altså med gode kort på hånden. Horsens-holdet skal blot holde målet rent for at undgå direkte nedrykning til 1.division.

AC Horsens har i de seneste fem opgør vundet to opgør. 2-1 på hjemmebane mod Randers FC, hvor de dog fik lidt hjælp i form af et selvmål fra Hestene og seneste sejr var mod Viborg FF, hvor det endte 1-0. Dagens gæster, Esbjerg fB, skal dog kigge noget længere efter en sejr - den skal findes tilbage i midten af april måned, da de vandt 3-1 på udebane over netop dagens værter. Siden da har blot et enkelt nederlag fundet sted imens de resterende fire opgør er endt uafgjort.

I de seneste ti indbyrdes opgør er det Esbjerg fB, der har sejret flest gange. Hele fem gange har sejren været vestjysk imens AC Horsens har vundet tre opgør og to er endt uafgjort.

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Fie Sørensen, 25 maj 22:04

Kamp startet
Optakt startet