Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

1. Bundesliga 2016/2017

1. Bundesliga kalender 2015/2016Her kan du tilføje dit favorit 1. Bundesliga hold til din kalender på enten din telefon/tablet eller til din kalender på din computer. 1. Bundesliga kampe bliver programsat 2-3 uger i forvejen. Vælger du at abonnere på kalenderen, vil kampene automatisk blive tilføjet til din kalender, efterhånden som de bliver programsat.

Hvis du blot ønsker at ligge en enkelt klubs kampe ind i din kalender, skal du vælge holdet i dropdown menuen.

Bemærk at det KUN er kampe der bliver sendt på TV, der bliver tilføjet din kalender. Det er altså ikke samtlige kampe i 1. Bundesliga, eller samtlige af de enkelte holds kampe der bliver tilføjet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

29. maj
i morgen, mandag
1. Bundesliga
20:15 20:30
Eintracht Braunschweig - VfL Wolfsburg
(1. Bundesliga) Del via Tilføj kalender
DplayARDEuroSport 2
Eintracht Braunschweig VfL Wolfsburg

Wolfsburg et skridt tættere på overlevelse

Vi skal til Niedersachsen-Derby version 2.0. Der er dømt returkamp i relegationskampen mellem VFL Wolfsburg og Eintracht Braunschweig, hvor gæsterne fra Wolfsburg har det bedste udgangspunkt.

Wolfsburg-træner Jonkier satsede på fart i det offensive spil med Ntep lige bag landsholdsangriber Mario Goméz og med Malli og Didavi på kanterne. Braunschweig-træner Lieberknecht havde en mere afventende tilgang til kampen med to seks’er på den centrale midtbane.

Wolfsburg dominerede en første halvleg, hvor gæsternes offensiv var til at overse. Wolfsburg kunnne ikke spille sig til de store chancer, men var farlige på de enkelte standardsituationer. Symptomatisk for spillet blev det netop en standardsituation, der satte gang i kampen. Wolfsburg får tilkendt et tyndt, tyndt straffespark som ifølge www.kicker.de var en decideret dommerfejl. Mario Goméz sørgede for at Wolfsburg kan gå til pausen med en 1-0 føring.

Efter pausen fortsatte Wolfsburg, hvor de slap og kom sporadisk til chancer, mens gæsterne havde svært ved at komme til chancer fortsat. Torsten Lieberknechts forsøg at vende kampen lykkedes ikke, da deres indskiftede topscorer Domi Kumbela kun holdt 12 minutter, før han skadet måtte lade sig udskifte igen. Kampen bar præg af at hjemmeholdet er et rutineret Bundesliga-mandskab, som kørte den hjem på rutinen. Spørgsmålet er om deres smalle 1-0 føring er nok i returopgøret på Eintracht-stadion på mandag.

Det er et tyndt grundlag at komme til returkampen med en 1-0 sejr. Men der er så stor kvalitetsforskel på de to mandskaber, så det burde være en formsag for Wolfsburg at klare skærene mod lokalrivalerne på mandag. Men Wolfsburg har haft det med at overraske med negativt fortegn i den indeværende sæson. Disse relegationskampe har sit eget liv og har det med at ende dramatisk, så gå ikke glip af en dramatisk afslutning på denne sæsons Bundesliga.

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Thomas Lyck, 26 maj 12:36

Følg Sofabold på Facebook