Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Michael Laudrup og trænerjobbet

Fodbold | Søndag den 02 oktober 2016, 09:00 af Martin Dalskov
Han er ubetinget danmarkshistoriens største fodboldprofil, og det vil han med højeste sandsynlighed også være i mange generationer endnu. Michael Laudrup har opnået noget kun de færreste nogensinde drømmer om, ikke kun i Danmark, men i hele Europa. Det er de færreste, der har kunnet tage den tur, som netop han har taget - især inden for de seneste 8-10 år, hvor fodboldverdenen ikke altid har været lige hengivende over for ham.

52-årige Michael Laudrup har i årene efter han skabte et af nyere histories bedste Brøndby-mandskaber ikke haft uanede mængder af held i...

Ugens fem anbefalinger (Uge 39 - 2016)

Fodbold | Mandag den 26 september 2016, 14:19 af Ulrik Forsom
Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge (Uge 39) er der spændende opgør fra blandt andet Champions League med dansk deltagelse i form af FC København, Europa League-fodbold samt håndbold fra Primo Tours Ligaen.

Tirsdag d. 27/9 kl. 20.45 FC København - Club Brügge (Fodbold - TV3+) 
tirsdag aften skal FC københavn, hjemme i Telia Parken, forsøge at bygge videre på den flotte præstation i Portugal for 14...

Finansiel fremgang i fodboldens verden

Fodbold | Søndag den 25 september 2016, 08:59 af Martin Dalskov
Som mange sikkert ved, har jeg et stort hjerte for økonomi, da jeg både studerer det (på 7. år, og formentligt vil studere det i en eller anden form til mine sidste dage) og arbejder fuldtid med emnet. Derfor er det naturligvis en stort passion for mig at formidle og dele mine tanker omkring dette. Det finder i den grad også anvendelse i fodboldens verden. Og i dette blogindlæg, kigger jeg på de mere overordnede tendenser inden for den finansielle side af fodboldverdenen. Lad os så komme i gang!

Revisions- og konsulenthuset Deloitte laver hvert år en årlig gennemgang og analyse af fodboldens finansielle...

Ugens fem anbefalinger (Uge 38 - 2016)

Generel Info | Mandag den 19 september 2016, 21:19 af Sofabold Redaktionen


Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge (uge 38), er der flere spændende fodbold opgør på TV programmet, hvor blandet andet der er London opgør mellem Arsenal og Chelsea i Premier League. Den danske ishockey liga, Metalligaen, skydes også i gang i denne uge, med opgøret mellem Esbjerg...

Ugens fem anbefalinger (Uge 37 - 2016)

Fodbold | Mandag den 12 september 2016, 11:56 af Sofabold Redaktionen


Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge (uge 36), er der flere spændende fodbold opgør på TV programmet, ligesom der også er et spændende NFL opgør på programmet, samt ikke mindst F1.

 

Tirsdag 13/9 kl....

Ugens fem anbefalinger (uge 36 - 2016)

Fodbold | Mandag den 05 september 2016, 14:44 af Sofabold Redaktionen
Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge (uge 36), er der flere spændende fodbold opgør på TV programmet, ligesom det også er ugen hvor NFL sæsonen skydes i gang.

 

Onsdag d. 7/9 kl. 02:45 Brasilien - Colombia (Fodbold - TV3 SPORT 2)
Natten mellem tirsdag og onsdag tager Brasilien hjemme på Arena Amazonia Manaus i VM kvalifikationen. Lidt overraskende er Brasilien blot på 5....

U/21-landsholdet utroligt tæt på EM 2017

Fodbold | Søndag den 04 september 2016, 09:00 af Martin Dalskov
Fra den 16. til og med den 30. juni 2017, skal man lige holde kalenderen fri. I hvert fald, hvis man gerne vil følge de kommen danske A-landsholdsspillere i aktion. Det er netop her at UEFA EURO Under-21 løber af stablen. Faktisk ser det rigtig godt ud for de danske U/21-drenge. I blogindlægget i dag, tager vi et nærmere kig på drengenes kvalifikationsturnering som startede sidste år.

I Polen går det, som skrevet, løs næste år. I 6 byer skal 12 hold spille om at blive Europas bedste fodboldhold for fodboldspillere under 21 år. Til sammenligning har der netop været 24 hold med til...

Anmeldelse: Weltklasse - Historien om Bundesligaen

Fodbold | Tirsdag den 30 august 2016, 12:09 af Ulrik Forsom
Jeg vil gerne indrømme at jeg var ret skeptisk, da jeg hørte at en dansk journalist havde givet sig i kast med at skrive historien om den bedste tyske fodboldrække, Bundesligaen. For jeg tænkte at det krævede et stort stykke arbejde at komme bare i nærheden af Ulrich Hesse-Lichtenbergers "Tor-Historien om tysk fodbold", der blev udgivet på dansk i 2012. 

Men der er også lagt et stort stykke arbejde i "Weltklasse - Historien om Bundesligaen" og danske Rasmus Elgaard kommer helt op på linje med Ulrich Hesse-Lichtenberger. Historien om Bundesligaen bliver...

Kina vil være verdens fodboldstormagt

Fodbold | Søndag den 28 august 2016, 08:55 af Martin Dalskov
I de senere år har kinesisk fodbold oplevet voldsom vækst på nærmest alle parametre. I 2012 kunne man endda i flere danske medier læse, at der var krisetilstande i den kinesiske Superliga, da opbakningen til kinesisk fodbold dengang var mildest talt mangelfuld. Kineserne så nu ellers fodbold nok på den kinesiske statsejede 24-timers sportskanal, men det var ikke kinesisk fodbold. Det var fodbold fra Europa primært.

Dengang var befolkningen mistroiske overfor fodboldforbundet, som man mente var korrupte og kriminelle. Derudover var man mildest talt heller ikke tilfredse med dommere, spillere og trænerne. Siden...

Fem råd til forbedring af Tv-oplevelsen

Fodbold | Søndag den 21 august 2016, 09:05 af Martin Dalskov
I en fantastisk sportssommer med EM, Tour de France, OL med mere, er det helt ærligt ikke meget fodbold jeg har set fra de regulære turneringer, der nu er startet fuldt op igen. I dagens blog, kommer jeg med et par gode råd til Tv-stationerne til, hvordan jeg ser de kan højne interessen for at se og købe deres produkt.

Jeg har før været ude med riven i forhold til specifikke Tv-stationer i Danmark. Det er dog ikke formålet med dette indlæg, men jeg tænker dette som værende generelle og overordnede forbedringsområder, som alle de danske Tv-stationer kan gøre gavn af.
Og lad...