Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Ugens mest set fodbold/håndbold kampe [Uge 2-2017]

Generel Info | Mandag den 16 januar 2017, 16:01 af Sofabold Redaktionen
Seertalene for årets anden uge er nu klar. Fra 2017 er seertal inklusiv de forskellige kanalers streamings tjeneser, hvilket vil sige Dplay, Viaplay, TV2/Play og dr.dk.

Vi vil her fra 2017 ugenligt bringe en oversigt over de mest sete fodbold og håndboldkampe i løbet af den forgående uge. Alle tal er indsamlet af Kantar Gallup.

Tallet i [ ] er antal tusende seerer LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Live) / eller...

Ugens mest set fodbold/håndbold kampe [Uge 1-2017]

Generel Info | Tirsdag den 10 januar 2017, 12:12 af Sofabold Redaktionen
2017 er nu endelig kommet i gang, hvilket også betyder, at årets første seertal er kommet. Fra denne uge er seertal inklusiv de forskellige kanalers streamings tjeneser, hvilket vil sige Dplay, Viaplay, TV2/Play og dr.dk.

Vi vil her fra 2017 ugenligt bringe en oversigt over de mest sete fodbold og håndboldkampe i løbet af den forgående uge. Alle tal er indsamlet af Kantar Gallup.

Tallet i [ ] er antal tusende seerer LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Live) / eller tidsforskudt op...

Er i bange for kineserne?

Fodbold | Fredag den 06 januar 2017, 08:46 af Ulrik Forsom
Hver gang en fodboldspiller, der er marginalt bedre end en gennemsnitlig dansk Superligaspiller, skifter til kinesisk fodbold kommer der ramaskrig rundt om i det ganske land. Ekstrabladet kalder det vanvid og mange fodboldkommentatorer giver hårde meldinger med på vejen, når eksempelvis Jon Obi Mikel skifter til kinesisk fodbold og Teijing Teida. 

Mikel er blot den seneste i en lang række af profiler, der er skiftet til den økonomisk stærke kinesiske Superliga. Også Ajax Amsterdam sendte en af deres spillere til Kina i går mens det i sidste uge var Carlos Tevez der tog turen til Riget...

Anmeldelse: Joey Barton - No nonsense

Fodbold | Onsdag den 14 december 2016, 10:59 af Ulrik Forsom
Joey Barton, kendt som en gadedreng og en slagsbror, er netop udkommet med sine erindringer, der på dansk er udgivet på Forlaget Turbine, under den engelske originaltitel Joey Barton –No nonsense. Bogen er blevet til i samarbejde med den dygtige og prisbelønnede journalist Michael Calvin og det er således Bartons ord, nedfældet af Calvin, som læseren bliver udsat for.

I bogen fortæller Barton om sin opvækst i Liverpools hårde arbejderkvarter, hvor man hurtigt lærer at slå fra sig for at klare sig. Joey Bartons familie tæller flere der har domme for vold og det der er værre. Det...

Anmeldelse: Superligaen i 25 år

Fodbold | Onsdag den 23 november 2016, 11:20 af Jakob Termansen
Tilbage i 1991 fik landets bedste række nyt navn, da man skiftede fra 1. Division til Superligaen. Dette bliver nu fejret med en ny bog om de første 25 år med Superligaen, i et lækkert værk, hvor en lang række fans, mediefolk og tidligere fodboldspillere er kommet med deres bidrag til historien om Superligaen.

Lad det være sagt med det samme. Jeg er ret begejstret for “Superligaen i 25 år”. Allerede når man tager bogen i hånden for første gang, får man indtrykket af, at der virkelig er gået op i dette værk. Illustreret med billeder af Superligaens hoffotograf Per...

Anmeldelse: John Eriksen - Angriberen der glemte

Fodbold | Tirsdag den 08 november 2016, 22:47 af Ulrik Forsom
En bog skrevet med respekt for personen, og spilleren, John Eriksen. Således kan man kort og præcist formulere journalisten Lars Finks bog om angriberen John Eriksen, der er udkommet på Forlaget Turbine.

Lars Fink, der ligesom John Eriksen selv, kommer fra Svendborg har lavet en gennemført research for at komme tæt på, rundt om og ikke mindst ind i personen John Eriksen.  Bogen fortæller om fodboldspilleren John Eriksen, der trods et hav af mål for udenlandske klubber som Roda JC, Feyenoord, Servette og Luzern, samt ophold i Svendborg forenede Boldklubber og OB, aldrig formåede at træde ud af skyggen...

Ugens fem anbefalinger (Uge 43 - 2016)

Generel Info | Mandag den 24 oktober 2016, 10:43 af Sofabold Redaktionen
Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge åbner NBA sæsonen, når de forsvarende mestre fra Cleveland Cavaliers tager imod New York Knicks hjemme i Ohio. Onsdag er der både opgør i kvindernes bedste håndboldrække, samt et spændende pokal opgør mellem Frem og Brøndby IF. Lørdag er der så danskeropgør i den engelske Premier...

Anmeldelse: "Ronaldo"

Fodbold | Søndag den 23 oktober 2016, 13:09 af Ulrik Forsom
Guillem Balague er en af verdens førende fodboldskribenter, hvilket han har bevist flere gange med biografier om Pep Guardiola og Lionel Messi. Nu har han så begået en biografi om Cristiano Ronaldo og bogen, der blot bærer titlen "Ronaldo" er allerede blevet kåret som årets fodboldbog i England i 2016. Er det så årets bog? Og hvad gør den i så fald fortjent til den hæder? 

Det første spørgsmål er jo svært at svare på fordi det er smag og behag, men Guillem Balague skriver fantastisk godt og han gør sit arbejde grundigt. Og dette er ikke en typisk...

Ugens fem anbefalinger (Uge 42 - 2016)

Generel Info | Mandag den 17 oktober 2016, 10:16 af Sofabold Redaktionen


Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge (uge 41), er der flere spændende fodbold opgør på TV programmet, hvor blandet andet der er det klassiske Premier League opgør mellem Liverpool og Manchester United, mens F.C. København også skal i aktion igen i UEFA Champions League. Og så skal vi...

Anmeldelse: "Rød Djævel"

Fodbold | Fredag den 14 oktober 2016, 15:02 af Ulrik Forsom
 

Eks-fodboldspilleren Mads Timm har udgivet selvbiografien “Rød Djævel - Sådan blev jeg IKKE stjerne i Manchester United” i samarbejde med journalisten Søren Baastrup og den er netop udkommet på forlaget Peoples Press.

Nu er det sådan med selvbiografier at de jo fortæller historien ud fra et subjektivt synspunkt og det er selvfølgelig noget man skal have med i sine overvejelser, når man læser en bog af denne type. Det er altså Mads Timms egen historie fortalt til journalisten, der skriver historien ned. Det er i særdeleshed vigtigt at huske på,...