×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

"UEFA misses open goal"

Fodbold | Søndag den 16 december 2012, 08:39 af Martin Dalskov
I mange af mine tidligere blog-indlæg, har jeg været sød og rar i min tone, når jeg har omtalt det europæiske fodboldforbund; UEFA. Dette er ændret efter idag.

Vi husker nok alle et moment fra sommerens Europamesterskaber da Nicklas Bendtner viste sine Paddy Power-underbukser frem, efter hans udlignende mål mod Portugal. Dette var et klart brud på Uefa's marketingregler om ulovlig reklamefremstød. Som konsekvens heraf sanktionerede Uefa Bendtner med en gevaldig bøde på 80.000 pund (750.000 DKK), samt 1 dags kampkarantæne. Denne episode vender jeg løbende tilbage...

Europamesterskaberne i 2020 og dens struktur

Fodbold | Søndag den 09 december 2012, 08:23 af Martin Dalskov
I den forgangne uge besluttede UEFA, at Europamesterskaberne i år 2020 ikke skal holdes i ét eller to lande, men at det skal holdes på tværs af flere forskellige europæiske lande. Og det er dét jeg vil skrive lidt kompetente ord om idag.

Så bliver vi alle lidt klogere. Der har været skrevet meget omkring hele dette cirkus i de danske medier i denne uge - og hvor meget af dette har faktisk fortalt selve historien? Nok ikke mange. For at kunne forstå dette, skal vi lidt længere tilbage i 2012. I marts i år, begyndte den officielle budprocess til Europamesterskaberne 2020. Altså...

I devaluere jeres bedste produkt

Fodbold | Onsdag den 05 december 2012, 19:57 af Jakob Termansen
TV3 / Viasat har igennem mange år siddet tungt og sikkert på fodbolden i Danmark, måske også for tungt og sikkert. Vi som seer har igennem de sidste mange år måtte finde os i, at få serveret Onside af personer som Line Baun Danielsen og lige pt. Camilla Martin, der sikkert er nogle ganske søde personer, men deres viden om fodbold, er ikke ligefrem imponerende højt.

Jeg kan som seer godt leve med, at man som TV kanal henter en stor personlighed ind, for på den måde at trække lidt flere folk hen foran fjernsynet. Jeg tror dog ikke der var mange der slog over på Onside i søndags,...

En Superliga med slutspil

Fodbold | Søndag den 02 december 2012, 08:28 af Martin Dalskov
Vi er nu nået til anden del af føljetonen om ligastrukturen herhjemme i Danmark. Denne gang tager jeg udgangspunkt i Reserveholdsturneringen, og ser om denne faktisk er "smartere" skruet sammen end landets bedste række - Superligaen.

I mit sidste blogindlæg skrev jeg om hvorledes Superligaen er konstrueret. Og ikke mindst hvorledes dennes organisering kan have betydning for selve spillet der spilles på banen, weekend efter weekend.

Vi skal rundt om det samme emne denne gang - Blot tager vi fat på noget meget mere interessant. Reserveholdsturneringen. Umiddelbart skulle man tro, at det var her at...

Europas mest stressende liga

Fodbold | Søndag den 25 november 2012, 11:24 af Martin Dalskov
Jeg vil i de kommende blogindlæg komme lidt omkring turneringsstrukturen for professionel fodbold i Danmark. Dette er således første indlæg i føljetonen.

Denne gang vil jeg skrive et par ord om den bedste danske fodboldrække, og dens struktur. Den bedste række i Danmark bliver også kaldt "Europas mest stressende liga". Vi taler naturligvis om Superligaen.

Superligaen blev oprettet i 1991, som en overbygning af den daværende 1. division. Superligaen blev skabt som en konsekvens af de bedste fuldtidsprofessionelle klubbers ønske om at nå større bedrifter for...

Et fodboldkompleks

Fodbold | Lørdag den 17 november 2012, 13:29 af Martin Dalskov
Jeg har igennem mit virke som licenstræner været i mange forskellige klubber. Breddeklubber og elitære klubber, hvis hold spiller i alt fra række 4 til landets bedste række. Jeg har arbejdet med mange forskellige årgange af fodboldspillere, helt fra U/13 til Seniorspillere. Jeg har arbejdet med både drenge og piger - både med de bedste og de der aldrig når hele vejen. De spillere som træner 1 gang om ugen, og de der træner 9-10 gange om ugen.

Og på trods af store niveauforskelle, i tanke og handling, hvad angår fodboldspillet, har de alle én ting til fælles: Meget, meget få af dem kender de regler, for det spil de alle elsker, og alle dyrker(!!!)....

Opdatering af m.sofabold.dk

Generel Info | Lørdag den 10 november 2012, 18:06 af Sofabold.dk
Her lørdag morgen modtog vi en besked på vores Facebook side, med en forspørgelse omkring lidt bedre servicering af brugere via mobile enheder.

Da vi havde lidt tid i vores ellers travle weekend (weekendens kampe var endnu ikke gået igang), besluttede vi os for at gøre noget ved sagen. Godt nok kendte brugeren ikke lige til vores mobil site, men vi havde selv i længere tid været utilfredse med siden.

På under 3 timer blev siden derfor kodet om, testet og lagt online, således man nu får et langt bedre og 100 procent designet side til jer der bruger siden via jeres...

Velkommen til Sofabold.dk bloggen

Generel Info | Lørdag den 13 oktober 2012, 22:00 af Jakob Termansen
Velkommen til vores første indlæg på vores egen lille blog. Først vil vi gerne sige tak fordi du læser med, uden besøgende som dig, ville siden ikke eksistere.

Sofabold.dk har efterhånden eksisteret i lidt over et år - siden august 2011 - udelukkende drevet af at vi kan se at personer som dig besøger siden. Faktisk er et af de spørgsmål vi modtager ofte, om vi ikke skal til at have nogle reklamer på siden, så vi kan tjene nogle penge på siden.

Tilbage i august 2011 opstod hele idéen om Sofabold lige netop fordi, at det stort set var umuligt at finde et ordenligt overblik over hvilke kampe der blev sendt live på TV, uden enten at...