×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Brasiliansk nedsmeltning på Camp Nou

Fodbold | Lørdag den 03 august 2013, 12:53 af Peter Arnholdt
Santos får enden på komedie med 0-8 i Barcelona, og straks kommer de forventede forhånelser af brasiliansk klubfodbold. Det er også fair nok, at man stiller spørgsmålstegn ved kvaliteten af en liga, hvis repræsentant agerer slagtekvæg på Camp Nou. Otte mod nul... Det er et resultat, som gør ondt på alle som følger med i brasiliansk fodbold.

"O Peixe" (Fisken) sendte sit stærkeste hold til Barcelona, men det hører med til historien, at Neymars gamle klub i øjeblikket befinder sig i en ren limpo. Det er...

São Paulo søgende selvtillid i Audi Cup

Fodbold | Tirsdag den 30 juli 2013, 19:46 af Peter Arnholdt
Bayern München, Manchester City, AC Milan og São Paulo FC mødes i midtugen i firkantsturneringen Audi Cup. Kampene vises direkte på TV3 Sport, og det er da også en attraktivt fodboldmenu, som man byder på nede på Allianz Arena i München.

Vi lægger ud med Manchester City mod Milan onsdag kl. 18.15, og så tager værterne imod brasilianske São Paulo kl. 20.30. Vinderne af de to kampe spiller finale torsdag kl. 20.30, mens taberne et par timer forinden skal ud i en bronzekamp.

De fleste kender...

Kvindelandsholdet, DR og seertal

Fodbold | Søndag den 28 juli 2013, 08:18 af Martin Dalskov
I sidste uge, skrev jeg om kvindelandsholdets uoprigtige succes, begejstring og indtrængen i danskernes bevidsthed.

I torsdags spillede de danske kvinder Semifinale ved Europamesterskaberne i Sverige. Lige nøjagtig til denne kamp, havde Danmarks eneste landsdækkende TV-station købt rettighederne til at vise kampen. Folkestemningen tog over.

Havde de alle de andre kampe fra slutrunden? Nej!

Man valgte kun at købe rettighederne, i al hast, til semifinalen og en eventuel dansk finale. Med andre ord: Man har brugt licenspenge på at købe en enkelt semifinale-kamp, for at vise...

Herreligaen 2013-2014

Håndbold | Fredag den 26 juli 2013, 23:08 af Benny Jaksland
Træningen er kommet i gang i de forskellige klubber og den traditionelle første Cooper test er overstået. Det betyder også, at holdene er tæt på at være på plads så man kan begynde at det indbyrdes styrkeforhold. Et hurtigt kik transferlisten viser, at det ser ud til at der bliver en top 4 der er klart bedre end resten. Herefter bliver det tæt. I bunden ligner det en gyser, med flere kandidater til at tage sidstepladsen og den direkte nedrykning. Her er mit bud på grundspillet:

14. Ribe-Esbjerg HH
Hvis vi starter med kandidaterne...

Med livebetting kan du oddse fra sofaen

Generel Info | Onsdag den 24 juli 2013, 14:58 af Sofabold.dk
Der var engang. Sådan er der mange eventyr, der begynder. Der var også engang, hvor fodboldglade spilentusiaster skulle helt ned i den lokale kiosk, hver gang de ville spille på en sportsbegivenhed. Sådan var det for eksempel, da Danmark vandt EM i fodbold i 1992. Hvis du dengang ville sætte 100 kroner på, at Danmark ville gå hele vejen, skulle du først ned omkring den lokale bookmaker, før du kunne oddse.

I dag er historien en helt anden. Langt de fleste bookmakere har indført livebetting, som giver dig mulighed for at sætte penge på sportsbegivenheder, efter de er startet. Samtidig har...

Kvindelandsholdets lodtrækning, medier og danskhed

Fodbold | Søndag den 21 juli 2013, 08:45 af Martin Dalskov
Så er vi der igen. Situationen, hvor alle, udenforstående, skyder UEFA ned, på grund af, at de ikke har samme holdning, som unionen selv. ”Diktaturet” imod befolkningen og folkestemningen. Vi kender alle situationen.

Det danske A-kvindelandshold, har brugt de sidste par år på at kvalificere sig til Europamesterskaberne i Sverige denne sommer. Hvem vidste overhovedet, at de skulle med til slutrunden for bare en måned siden? Sandsynligvis en forsvindende lille andel.

Grunden hertil? Ja, ét er selvfølgelig danskernes selvfedme, når det kommer til herre- kontra kvinde-fodbold, og...

10 brasilianske transfers til over 1 mia. kr

Fodbold | Søndag den 07 juli 2013, 18:42 af Peter Arnholdt
Den brasilianske sportsavis Lance fortalte forleden, at de 10 største handler med brasilianske spillere i dette transfervindue havde rundet 400 mio. reais. Det svarer til godt 1 mia. gode danske kroner. Men hvilke spillere er det egentligt, som er med i denne Top 10? Det kan du få svaret på her:

1. Neymar - 21 år - fra Santos til Barcelona for 440 mio. kr. 

De oversete faser

Håndbold | Torsdag den 04 juli 2013, 21:33 af Benny Jaksland
Når man sidder og læser de forskellige klubbers ”røde tråd” igennem er det slående, at der bliver fokuseret på forsvarsopstillinger og angrebssystemer, mens der er påfaldende lidt om kontrafasen og endnu mindre om returløb. Jeg har læst en hel igennem den sidste tid og fælles for dem var, at der ikke blev defineret noget som helst omkring returløbet og kontrafasen kun var beskrevet i korte vendinger, sammenlignet med angreb og forsvar.

Håndboldspillet har 4 faser: Forsvar, kontra, angreb og returløb. Mens kontrafasen for ofte bliver reduceret i træning af lange udkast...

Kan Daniel Alves gentage bedriften fra 2003?

Fodbold | Søndag den 30 juni 2013, 13:16 af Peter Arnholdt
Klokken 24.00 dansk tid skydes drømmefinalen i Confederations Cup mellem Brasilien og Spanien i gang på Maracanã i Rio de Janeiro. Alt tyder på at vi får en jævnbyrdig finale mellem to hold, der må stå godt til hinanden. Spanien med sin boldbesiddende stil er altid et kig værd, mens Brasilien i de tre første opgør i turneringen lagde meget energi for dagen for at dominere kampen. Men hvem står stærkest til søndagens finale?

Verdensmestrene med flot serie

Udrensning i DBU

Fodbold | Søndag den 30 juni 2013, 08:27 af Martin Dalskov
I denne uge, er det kommet frem, at DBU's to mest prominente ledere, Generalsekretær Jim Stjerne Hansen og Bestyrelsesformand Allan Hansen stopper DBU, når deres respektive aftaler løber ud.

Når de stopper, har de to herrer været i DBU i hhv. 12 og 25 år. Jim Stjerne Hansen stopper, når 2013 bliver til 2014, imens Allan Hansen stopper 1. Marts 2014.

Jeg må indrømme, at det var et stort chok for mig. En større overraskelse. For mig, der har været i, og omkring, DBU, var det noget, jeg ikke lige havde set komme.

For mig, er de to herrer lig med DBU. Og...