Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Med livebetting kan du oddse fra sofaen

Generel Info | Onsdag den 24 juli 2013, 14:58 af Sofabold.dk
Der var engang. Sådan er der mange eventyr, der begynder. Der var også engang, hvor fodboldglade spilentusiaster skulle helt ned i den lokale kiosk, hver gang de ville spille på en sportsbegivenhed. Sådan var det for eksempel, da Danmark vandt EM i fodbold i 1992. Hvis du dengang ville sætte 100 kroner på, at Danmark ville gå hele vejen, skulle du først ned omkring den lokale bookmaker, før du kunne oddse.

I dag er historien en helt anden. Langt de fleste bookmakere har indført livebetting, som giver dig mulighed for at sætte penge på sportsbegivenheder, efter de er startet. Samtidig har...

Kvindelandsholdets lodtrækning, medier og danskhed

Fodbold | Søndag den 21 juli 2013, 08:45 af Martin Dalskov
Så er vi der igen. Situationen, hvor alle, udenforstående, skyder UEFA ned, på grund af, at de ikke har samme holdning, som unionen selv. ”Diktaturet” imod befolkningen og folkestemningen. Vi kender alle situationen.

Det danske A-kvindelandshold, har brugt de sidste par år på at kvalificere sig til Europamesterskaberne i Sverige denne sommer. Hvem vidste overhovedet, at de skulle med til slutrunden for bare en måned siden? Sandsynligvis en forsvindende lille andel.

Grunden hertil? Ja, ét er selvfølgelig danskernes selvfedme, når det kommer til herre- kontra kvinde-fodbold, og...

10 brasilianske transfers til over 1 mia. kr

Fodbold | Søndag den 07 juli 2013, 18:42 af Peter Arnholdt
Den brasilianske sportsavis Lance fortalte forleden, at de 10 største handler med brasilianske spillere i dette transfervindue havde rundet 400 mio. reais. Det svarer til godt 1 mia. gode danske kroner. Men hvilke spillere er det egentligt, som er med i denne Top 10? Det kan du få svaret på her:

1. Neymar - 21 år - fra Santos til Barcelona for 440 mio. kr. 

De oversete faser

Håndbold | Torsdag den 04 juli 2013, 21:33 af Benny Jaksland
Når man sidder og læser de forskellige klubbers ”røde tråd” igennem er det slående, at der bliver fokuseret på forsvarsopstillinger og angrebssystemer, mens der er påfaldende lidt om kontrafasen og endnu mindre om returløb. Jeg har læst en hel igennem den sidste tid og fælles for dem var, at der ikke blev defineret noget som helst omkring returløbet og kontrafasen kun var beskrevet i korte vendinger, sammenlignet med angreb og forsvar.

Håndboldspillet har 4 faser: Forsvar, kontra, angreb og returløb. Mens kontrafasen for ofte bliver reduceret i træning af lange udkast...

Kan Daniel Alves gentage bedriften fra 2003?

Fodbold | Søndag den 30 juni 2013, 13:16 af Peter Arnholdt
Klokken 24.00 dansk tid skydes drømmefinalen i Confederations Cup mellem Brasilien og Spanien i gang på Maracanã i Rio de Janeiro. Alt tyder på at vi får en jævnbyrdig finale mellem to hold, der må stå godt til hinanden. Spanien med sin boldbesiddende stil er altid et kig værd, mens Brasilien i de tre første opgør i turneringen lagde meget energi for dagen for at dominere kampen. Men hvem står stærkest til søndagens finale?

Verdensmestrene med flot serie

Udrensning i DBU

Fodbold | Søndag den 30 juni 2013, 08:27 af Martin Dalskov
I denne uge, er det kommet frem, at DBU's to mest prominente ledere, Generalsekretær Jim Stjerne Hansen og Bestyrelsesformand Allan Hansen stopper DBU, når deres respektive aftaler løber ud.

Når de stopper, har de to herrer været i DBU i hhv. 12 og 25 år. Jim Stjerne Hansen stopper, når 2013 bliver til 2014, imens Allan Hansen stopper 1. Marts 2014.

Jeg må indrømme, at det var et stort chok for mig. En større overraskelse. For mig, der har været i, og omkring, DBU, var det noget, jeg ikke lige havde set komme.

For mig, er de to herrer lig med DBU. Og...

Vores beskedne tak til Jens Jørgen Brinch

Fodbold | Søndag den 23 juni 2013, 09:21 af Jakob Termansen
Her på Sofabold.dk går vi 99 ud af 100 gange efter bolden og ikke manden. Vi har alle vores egne favoritter bag mikrofonen, når der skal kommenteres fodbold, ligesom vi også har folk vi holder mindre af.

Natten mellem fredag den 21 juni og lørdag den 22 juni, gav Jens Jørgen Brinchs krop op, til den kræft sygdom, som han vidste han ville tage livet af ham. På trods af han vidste, at han kæmpede en kamp han ikke kunne vinde, kunne vi alligevel høre ham weekend efter weekend på skærmen, med samme dedikation og passion som for 10 år siden.

Vi havde derfor også...

(Repost) Silly Season... Indeed!

Fodbold | Søndag den 23 juni 2013, 08:14 af Martin Dalskov
Dette er et re-post af et tidligere blogindlæg. Dette blev skrevet i januar 2013, og omhandler mit syn på transferperioder - eller "registreringsperioder", som det egentligt hedder. 

Hvorfor så re-poste dette indlæg? 
Grundlæggende, fordi jeg stadig synes at transfervinduer er sindssygt irriterende, og at jeg slet ikke kan forstå hypen om rygter, løse historier og agurketid i diverse sportsmedier. Den holdning havde jeg for år tilbage; den holdning havde jeg i vinters; og den holdning har jeg til stadighed i dag. 

Håber du nyder dette indlæg,...

DBU, A-landshold og folkestemning

Fodbold | Søndag den 16 juni 2013, 08:00 af Martin Dalskov
Selvom sæsonerne er ovre i hele det mediedækkede fodboldeuropa, er der rigeligt at tage fat på. FIFA Confederations Cup startede i går, et transfervindue, der buldrer derudaf og ikke mindst et dansk A-landshold i kæmpe image- og interessemæssig krise – udover den sportslige fiasko vi står midt i.

Og netop A-landsholdet vil jeg vende i dag. Jeg vil komme med mit syn på landsholdets manglende folkelige opbakning, deres præstationer på banen og selvfølgelig vores landstræner.

Den folkelige opbakning er nærmest ikke-eksisterende. Den er måske...

Det nye Brasilien i alvorlige tests ved Confed Cup

Fodbold | Onsdag den 12 juni 2013, 12:49 af Peter Arnholdt
På lørdag skydes Confederations Cup i gang med kampen Brasilien-Japan på Estádio Mané Garrincha i hovedstaden Brasília. Det brasilianske landshold har i et par år tullet rundt i mere eller mindre ligegyldige venskabskampe. Nu er ventetiden overstået. Det er i juni måned, at Neymar & Co. skal bestå den første prøve på den store scene og være med til at skabe en landsholdseufori, som skal bære de 5-dobbelte verdensmestre frem til den sjette globale titel på hjemmebanen i 2014.

Værdifulde tests ved...